Головна » Статті » Рецепти


Овочевий салат: 1 огірок1 морква1 зубчик часникуЗаправка:2 ст. л. рослинного масла1 ст. л. соєвого соусу1 ч. л. цукру1 ст. л. яблучного оцту (6%)1/4 ч. л. червоного перцю1/4 ч. л. чорного перцю.Овочі помити, очистити. Огірок і моркву нарізати тонкими стрічками (овочечисткою). Часник нарізати тонкими пластиками. Для заправки змішати всі інгредієнти. Залити овочі заправкою, перемішати. Овочевий салат має настоятися 30 хвилин.
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

Біляші: Для тіста:1/2 склянки теплої водипакетик сухих дріжджів (7г)1 ч. ложка цукру1 склянку молока (3,5%)100 г вершкового масла2 ч. ложки солимука (скільки візьме)Для начинки:500 р фаршу1 велика цибулина2 зубчики часнику100-150 мл вершків (33%)спеції:оль, перець, перець кайєн, спеції для фаршуолія для смаження.
Переглядів: 697
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з помідорів, огірків і зелені: помідори – 3 штогірки – 2 штзелень (краще кріп),сметана, сіль (за смаком).Помідори, огірки, зелень порізати, посолити. Отриману суміш заправити сметаною. Якщо помідори не солодкі, то можна за смаком додати трохи цукру. Цей салат з огірків і помідорів можна назвати класичним. Його приготування не займе багато часу. А от смак завжди залишається незмінно приємним. Набридне такий салат нескоро. Кріп можна замінити на петрушку, зелений лук, дрібно порізані листя салату.
Переглядів: 576
Рецепти | | Коментарі (0)

Швидкий рулет з яблучною начинкою: Тісто:4 яйця4 ст. л. з гіркою пшеничного борошна0,5 ч. ложки розпушувача4 ст. л. цукруДля начинки:3-4 кислих зелених яблука2 ст. л. цукру1 ч. л. лимонної цедри.Яблука очистити від шкірки і насіння. Натерти на тертці, віджати від соку, додати цукор і цедру. Терті яблука викласти на деко, застелене папером для випічки і злегка змащений маслом, і вирівняти. Зверху можна посипати корицею. Відокремити білки від жовтків. Жовтки збити, додати цукор і знову збити хвилини три. Додати просіяне борошно і розпушувач. Добре перемішати. Білки збити до м'яких піків і акуратно...
Переглядів: 574
Рецепти | | Коментарі (0)

Листковий салат «Мій генерал»: 100 г твердого сиру4 яйця2 вареної моркви2 варені буряківварене м'ясочасникмайонез.1-й шар: м'ясо дрібно порізати, додати часник, продавленый через землянку, майонез, все перемішати. 2-й шар: сир, натертий на крупній тертці, майонез. 3-й шар: яйця на крупній тертці потерти, майонез. 4-й шар: морква потерти на крупній тертці, майонез. 5-й шар: буряк потерти на крупній тертці, майонез.
Переглядів: 579
Рецепти | | Коментарі (0)

Шашлик з печериць: Печериці (середнього розміру) — 300 гМасло рослинне — 2 ст. л.Соєвий соус — 2 ст. л.Кріп (за смаком)Сік лимонний — 1 ч. л.Паприка солодка — 0,5 ч. л.Часник (за бажанням) — 1 зуб.Печериці протерти і скласти в пакет. Відміряти паприку, дрібно нарізаний кріп і подрібнений часник і додати до грибів. Влити в пакет рослинна олія і соєвий соус, додати сік лимона. Зав'язати пакет і гарненько його потрясти, залишити гриби маринуватися 10-15 хвилин. Потім нанизати гриби на шпажки і покласти їх на форму. Поставити в розігріту до 200-230° духовку і запікати...
Переглядів: 599
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопля по-іспанськи: картопля — 5-6 шт.олія оливкова — 6 ст. л.цибуля ріпчаста — 2 шт.перець червоний гострий — 1 ч. л.вино сухе (херес) — 2 ст. л.цедра 1 лимоначасник — 4 зубчикипомідори, нарізані шматочками — 3-4 шт.зелень петрушкисіль, перець.Розігрійте духовку до 200 градусів. Очищену картоплю наріжте шматочками по 2 див. Дрібно наріжте цибулю і часник. Розігрійте Половину масла в сковороді. Додайте картоплю і смажте на середньому вогні, часто помішуючи, протягом 20 хвилин, поки картопля не почне підрум'янюватися. Додайте цибулю і готуйте ще 5 хвилин. Додайте гострий перець, вино, дрібно натерту...
Переглядів: 637
Рецепти | | Коментарі (0)

Яйця по-шотландськи: 7 яєць300 г свинини300 г яловичини1 ч. л. солі1 ч. л. базиліка1/2 ч. л. тертого мускатного горіха800 мл олії.Зваріть яйця. Варіть не більше 4-5 хвилин. М'ясо очистите від жив і зайвого жиру, потім зробіть однорідний дрібно рубаний фарш. Додайте у фарш сире яйце і як слід вимісіть. Посоліть і додайте спеції. Перемішайте. Розділіть фарш на 6 рівних частин. З кожної частини зробіть овальну корж товщиною трохи менше 1 см і щільно укутайте в них яйця. Особливу увагу приділіть швах, їх краще робити внахлест і ретельно вирівнювати. У сковороду або невелику каструлю...
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Курка тушкована з молодою картоплею: 1 морква,2 цибулини,1 підлозі гіркий червоний перецьімбир 30 гр,корінь селери,часник,квасоля стручкова,курка,молода картопля,кінза.Курка нарізаємо великими шматками,додаємо червоний перець,паприку,небагато хмелі сунелі,залишаємо на півгодини.Моркву нарізаємо на овоче чищенні на смужки які нарізаємо прямокутниками.Цибулю ріжемо півкільцями,імбир соломкою,селера соломкою,часник дрібно рубаємо.Квасоля нарізаємо під косим кутом.Обсмажуємо курку хвилин 10,потім додаємо імбир,часник і селеру.Хвилин через п'ять кладемо цибулю і перець.Буквально слідом кладемо моркву.Додаємо сто грам води і залишаємо на 15 хвилин під закритою кришкою.Потім додаємо картоплю(картоплю промити,розрізати навпіл не очищаючи від шкірки)Додаємо літр води і даємо закипіти.Після кипіння ставимо на сильний вогонь...
Переглядів: 577
Рецепти | | Коментарі (0)

Домашній зефір цукровий: цукор — 2,5 склянки (або 0,5 кг)води — 0,5 склянки (стакан — 250 мл)сода — 0,5 ч. л.лимонна кислота — 0,5 ч. л.желатин швидкорозчинний — 25 гр. упаковка (кількість желатину можна зменшити до 15 грам).Замочити желатин в 0,5 склянки холодної води. В каструлю покласти цукор і воду, помішуючи варити 10 хвилин на повільному вогні, потім додати соду і лимонну кислоту, добре розмішати, варити помішуючи ще 7 хвилин. Зняти з плити, вилити в чашу міксера і додати туди замочений набряклий желатин, і збивати, починаючи на невеликій швидкості і переходячи на найпотужнішу. Поступово зефір...
Переглядів: 587
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 951-960 961-970 971-980 981-990 991-1000 ... 4691-4700 4701-4708