Головна » Статті » Рецепти


Закуска з винограду , сиру і горіхів: Сирний сир (Філадельфія, Буко, Альметте) – 175 грам;Сир з пліснявою -100 грам;Великий червоний виноград – 7 штук;Арахіс смажений, солоний – 100 грам.
Переглядів: 577
Рецепти | | Коментарі (0)

Качка з яблуками: качка патрана — 1 шт.,яблука середніх розмірів — 8 шт.,масло топлене — 2 столові ложки,цукор — 2 столові ложки,масло вершкове — 1 столова ложка,сіль, перець,мускатний горіх і зелень для прикраси.Качку обробляємо, видаливши пеньки від пір'я. При необхідності натираємо борошном і смалимо, а потім гарненько промиваємо холодною водою. Натираємо качку зовні і зсередини сіллю, перцем і мускатним горіхом. Яблука очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо часточками. Посипаємо яблука цукром і фаршируємо ними качку. Зашиваємо тушку грубими нитками або заколюємо зубочистками. Укладаємо качку в жаровню, додаємо топлене масло і смажимо в...
Переглядів: 595
Рецепти | | Коментарі (0)

Котлети по-київськи: 4 філе курячої грудки,100 р. вершкового масла,1 яйце,50 мл молока,100 г. пшеничного борошна,120 р. панірувальних сухарів,сіль, чорний мелений перець,рослинне масло.Дістати попередньо вершкове масло з холодильника. Нарізати зелень і змішати з вершковим маслом. Розділити на 4 частини і прибрати в холодильник. Кожну грудку розділити на велике і мале філе, зробити поздовжні надрізи (як би распластать їх) і відбити. Натерти сіллю і перцем. Дістати масло з холодильника. На велике філе викласти по шматочку масла, накрити зверху малим філе, загорнути і викласти на дошку швами вниз. Прибрати в морозилку на 10-15 хвилин. Розігріти...
Переглядів: 623
Рецепти | | Коментарі (0)

Тарталетки з кремом і полуницею: 4 готових тарталетки100 мл. молока1 жовток1 пакетик (10 гр.) цукру2 ст. ложки цукру1 ч. ложка з гіркою кукурудзяного крохмалю1 ст. ложка розм'якшеного вершкового маслаполуниця або інші свіжі ягоди за смаком.У мисці змішати жовток, цукор, крохмаль , ванільний цукор і 30 мл. молока, решта 70 мл. довести до кипіння, додати суміш з крохмалем, зменшити вогонь і варити помішуючи до загустіння, готовий крем поставити в ємність з холодною водою і остудити. Остиглий крем збити з маслом, розкласти по тарталеткам, верх прикрасити полуницею.
Переглядів: 600
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт дамські пальчики: Борошно пшеничне 200 грам;Сіль щіпка;Масло вершкове 130 грам;Яйця-5 штук;Вода холодна 300 грам;Для крему:Сметана 450 грам;Цукор 1 склянка;Шоколад 1 плитка;Загусник 1 упаковка;Борошно просіяти через сито і додати сіль. У каструлі закип'ятити масло з водою, борошно відразу всипати в киплячу воду, перемішайте міксером, до тих пір, поки тісто не відійде від стінок каструлі. Коли тісто охолоне, вводити яйця і гарненько замісити, воно не стане гладким. Поставте тісто в холодильник на 40 хвилин. Розігріти духовку до 200 градусів, на низ духовки поставити каструлю з водою, для утворення пари. Форму обов'язково...
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Десерт «Даніссімо»: Знежирений сир – 200гВершки маложирні – 100гФрукти і ягоди.Протерти сир через сито. Збивати міксером або блендером протягом 5 хвилин, підливаючи вершки. Додати улюблені ягоди і фрукти.
Переглядів: 623
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирний суп: Суміш заморожених або свіжих овочів 200 гр.1л. водиСир російський 100 гр.1-2 варених яйцязелень.У киплячу воду засипати овочеву суміш. Сир натерти на тертці і додати до овочів постійно помішуючи до повного расстворения. Додати варене яйце порезаные кубиками. Додати зелень.
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

Дієтичне бананове морозиво: Банани-2 штукиКориця мелена -щіпкаЗамінник цукру або мед -за смакомЙогурт натуральний -100 р.стиглі банани Порізати на невеликі шматочки і покласти в морозилку на кілька годин. Дістати заморожені шматки бананів, покласти в блендер разом з корицею і йогуртом або ряжанкою. Інші інгредієнти — за смаком: коньяк, арахісове масло, ванільний екстракт, горішки. Збити. Потрібно розрахувати кількість рідких компонентів так, щоб по консистенції суміш вийшла як розтоплене трохи морозиво.
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

Омлет з яблуками: Все просто, 5-8 яєць відбираєш жовтки від білків. Білки взбиваешь. Жовтки залишаєш 2 штуки також взбиваешь. додаєш корицю, все перемішуємо, 1-півтора яблука ріжеш часточками і викладаєш на сковорідку, заливаєш білковою масою. і накриваєш кришкою.
Переглядів: 605
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирно-фруктовий коктейль: 200 г фруктового пюре (полуниця, яблуко, малина, персик тощо) збити з 250 г м'якого сиру в блендері. За смаком можна додати корицю, ваніль, какао і цукрозамінник (краще натуральний — стевія).
Переглядів: 606
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 971-980 981-990 991-1000 1001-1010 1011-1020 ... 4691-4700 4701-4708