Качка з яблуками: качка патрана — 1 шт.,яблука середніх розмірів — 8 шт.,масло топлене — 2 столові ложки,цукор — 2 столові ложки,масло вершкове — 1 столова ложка,сіль, перець,мускатний горіх і зелень для прикраси.Качку обробляємо, видаливши пеньки від пір'я. При необхідності натираємо борошном і смалимо, а потім гарненько промиваємо холодною водою. Натираємо качку зовні і зсередини сіллю, перцем і мускатним горіхом. Яблука очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо часточками. Посипаємо яблука цукром і фаршируємо ними качку. Зашиваємо тушку грубими нитками або заколюємо зубочистками. Укладаємо качку в жаровню, додаємо топлене масло і смажимо в...