Головна » Статті » Рецепти


Низькокалорійний десерт: Сметана (10%) 800 грамЖелатин 20 грамЦукор 1 склянкуФрукти: банан' мандарини' ківі' груша.Желатин розвести до повного розчинення. Остиглий желатин залити в сметану' додати цукор' перемішати. Залити у форму половину маси. Потім викласти шарами фрукти в будь-якому порядку. Рідину, що залишилася, залити у форму. Дати застигнути в холодильнику.
Переглядів: 595
Рецепти | | Коментарі (0)

Морозиво «Простіше простого»: варене згущене молоко — 1 банкавершки (33-35 % жирності) — 800 млгоріхи (мигдаль, фундук). Вершки збити зі згущеним молоком до утворення пишної маси. Викласти отриману масу в підходящу посуд, накрити плівкою і поставити в морозилку на ніч. Перед подачею, дати морозиву постояти хвилин 5, щоб воно стало м'якішим, так буде легше робити кульки. Зробити кульки і викласти в креманку. Горішки нарізати тонкими пластинками або дрібно порубати. Посипати зверху морозиво.
Переглядів: 550
Рецепти | | Коментарі (0)

Коктейль маргарита з грейпфрутом: 60 мл текіли30 мл апельсинового лікеру ( тріпл сек, куантро або будь-який інший)90 мл соку грейпфрутабудь сироп за смакомтрохи содовоїлідсіль і часточка грейпфрута для сервірування. Насипте сіль в одне блюдце і налийте трохи води в інше. Умочіть край склянки спочатку у воду, потім в блюдце з сіллю. У шейкері або невеликої ємності змішайте текілу, лікер, сік, сироп і лід. Добре перемішайте. Налийте в стакан, додайте трохи содової, прикрасити скибочкою грейпфрута і подавайте.
Переглядів: 584
Рецепти | | Коментарі (0)

ПРИГОТУВАННЯ ПРОТЕЇНОВИХ КОКТЕЙЛІВ: Коктейль № 1 250 мл молока,1 банан, йогурт,2 ложки меду,вівсяні пластівці,морозиво.Також все змішати і перетерти блендером.Коктейль № 2 100 р. сиру,200 мл молока,1 банан,столова ложка меду,2-3 столові ложки вівсяних пластівців.Коктейль № 32 банана,500 мл молока,100 мл вершків або морозива,пакетик ванільного цукру,трохи кориці за смаком.Все змішати і подрібнити блендеромКоктейль № 4Склянку молока,одна чайна ложка цукру,1 яйце.Коктейль № 5 200 р сиру,100 г кефіру,100 г соку,хурма чи банан.Коктейль №...
Переглядів: 522
Рецепти | | Коментарі (0)

Різнобарвне пюре: картопля 800 гр.молоко 400 гр.масло вершкове 2 ст. ложкиморква 1 шт.перець солодкий червоний 1 шт.шпинат 100 гр.буряк 1 шт.сіль за смаком.Картоплю зваримо до готовності в підсоленій воді, воду зіллємо. Картопля протремо гарячим, наллємо кипляче молоко, додамо масло і зіб'ємо в пишну масу. Буряк зваримо в шкірці, натремо на тертці, далі отожмем сік. Морква зваримо і протремо. Перець запечемо, очистимо від шкірки, подрібнити в пюре. Шпинат припустимо у власному соку і також протремо. Картопляне пюре розіллємося на 5 частин: в першу підмішайте буряковий сік, у другу — морквяне пюре, в третю...
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Тропічний коктейль: Манго — 1 шт.Ківі — 1 шт.Ананасовий сік — 200 млМанго і ківі очистити від шкірки. Нарізати невеликими шматочками. Додати ананасовий сік і все змішати блендером. Розлити по келихах.
Переглядів: 645
Рецепти | | Коментарі (0)

Молочно-полуничний коктейль: молоко 3,2 % жирності — 400 грам,морозиво вершкове — 50 грам,ягоди полуниці — 100 грам,полуничний сироп — 2 столові ложки,цукор за бажанням.Отже, для початку кладемо на дно склянки морозиво і вбиваємо. Потім вливаємо молоко і ретельно перемішуємо. Після цього поміщаємо в цю ємність попередньо промиті, очищені ягоди полуниці і сироп (в даний момент полуницю може замінити полуничне варення або ви припасливый і у вас є заморожена) і знову збиваємо всю цю масу з допомогою блендера. Потім розливаємо коктейль по склянках і прикрашаємо ягідками полуниці, ставимо трубочку і холодним подаємо.
Переглядів: 585
Рецепти | | Коментарі (0)

Готуємося до Великодня: 800 г домашнього сиру,1,5 ст. вишневого або полуничного джему,1/2 ст. цукру,3 яйця,100 г вершкового масла,2 ст. жирної сметани,1/2 ст. родзинок.ізюм Залийте теплою водою і залиште на 15 хвилин. Злийте рідину.Ретельно перемішайте сир з цукром, яйцями, маслом та сметаною. Додайте джем і гарненько збийте. Акуратно вмішайте родзинки. Перекладіть готову масу в форму, выстеленную вологими серветками або марлею. Накрийте кінцями матерії, поставте під гніт і відправте в холодильник на ніч.
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

Великоднє печиво: Абрикоси консервовані (половинки) — 400 р.Масло вершкове — 100 р.Яйця — 1 шт.Молоко — 1 ст. л.Сік лимонний — 3 ст. л.Цукрова пудра — 180 р.Борошно — 250 р.Цукор — 6 ст. л.Вершкове масло розм'якшити і збити міксером з цукром. Продовжуючи збивати, додати яйце і молоко. Просіяти борошно і змішати з яєчно-масляною сумішшю. Замісити м'яке тісто. На злегка присипаному борошном столі розкачати тісто в пласт товщиною 5 мм З допомогою форми вирізати з тіста кружки діаметром приблизно 6 див. Розігріти духовку до 180 °С. Деко змастити маслом і застелити листом...
Переглядів: 636
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Пасхальне яйце»: Цибуля ріпчаста — 1 ШтукаМорква — 1 ШтукаМасло рослинне — 1 Ст. ложкаБіла квасоля — 100 ГрамЯйця варені — 3 ШтукиСелера (стебло) — 1-2 ШтукМайонез — 100 ГрамСіль — За смаком.Цибулю з морквою обсмажуємо в олії до м'якості цибулі. Тим часом змішуємо в мисці кубиками нарізані яєчні білки (жовтки залишаємо для прикраси), дрібно нарізану селеру. Туди ж додаємо консервовану квасолю (без рідини), цибулю з морквою, сіль, перець, майонез. Гарненько перемішуємо. На салатну тарілку викладаємо наш салат у формі яйця. Зверху посипаємо тертим жовтком, прикрашаємо селерою і отримуємо дуже красивий...
Переглядів: 613
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 991-1000 1001-1010 1011-1020 1021-1030 1031-1040 ... 4691-4700 4701-4708