Картопляні гніздечка з грибами і сиром: для гніздечок:1 кг картоплі,2 яйця,1 ст. л. вершкового масла,тепле молоко – 100 мл,начинка:200г печериць,1 велика цибулина,кілька столових ложок натертого сирусіль – за смакомчорний мелений перець – щіпка,італійські трави — щіпка.Нарізати очищ-й картоплю великими шматочками,скласти в каструлю і залити киплячою водою,посолити за смаком,відварити до готовності.Злити з готовий.картоплі воду,додати молоко,сливоч.масло.Потовкти в пюре,додати яйця,перемішати і збити міксером на пюре. Гриби промити, нарізати соломкою. Цибулю почистити, нарізати півкільцями. Обсмажити гриби і цибулю на рослинній олії до золотистого кольору. Додати трохи солі, чорного перцю і італійських трав....