Головна » Статті » Рецепти


Кавовий лікер: 2 ст. ложки кави,0,5 л пива,0,5 л води,500 г цукру (можна менше),250 - 500 г горілки,пачка ваніліну.Пиво, цукор і воду закип'ятити, покласти кави, прокип'ятити 2 хвилини і відставити. Коли охолоне, влити горілку, всипати ванілін. Настоювати добу.
Переглядів: 647
Рецепти | | Коментарі (0)

Лікер «Смородиновий»: На 1 кг чорної смородини — 1 л горілки,2 склянки цукру,4 гвоздики.Смородину розімніть. Отриманою масою заповніть банку або пляшку, додайте гвоздику і влийте горілку. Банку або пляшку витримайте на сонці 6 тижнів. Лікер процідіть, всипте цукор і розлийте напій в чисті пляшки. Витримайте лікер до повного розчинення в ньому цукру, час від часу струшуючи пляшки.
Переглядів: 587
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопляні гніздечка з грибами і сиром: для гніздечок:1 кг картоплі,2 яйця,1 ст. л. вершкового масла,тепле молоко – 100 мл,начинка:200г печериць,1 велика цибулина,кілька столових ложок натертого сирусіль – за смакомчорний мелений перець – щіпка,італійські трави — щіпка.Нарізати очищ-й картоплю великими шматочками,скласти в каструлю і залити киплячою водою,посолити за смаком,відварити до готовності.Злити з готовий.картоплі воду,додати молоко,сливоч.масло.Потовкти в пюре,додати яйця,перемішати і збити міксером на пюре. Гриби промити, нарізати соломкою. Цибулю почистити, нарізати півкільцями. Обсмажити гриби і цибулю на рослинній олії до золотистого кольору. Додати трохи солі, чорного перцю і італійських трав....
Переглядів: 550
Рецепти | | Коментарі (0)

Грибний суп: картоплюпечерицімакароницибулюморквурослинне і вершкове маслоспеції,лаврушказелень.Поки картопля вариться, крупно поріжте гриби і обсмажте хвилин п'ять на раст. олії + злив. олії Поріжте цибулю і натріть моркву. Обсмажте разом з грибами. Сильно не засмажуйте. Закиньте в картоплю спеції, лаврушку. Макарони візьміть такі. Небагато. Можна будь-які дрібні макарони. Потім в каструлю закиньте макарони, проварити 3 хвилини, додати засмажку з грибами. Перемішайте, хвилинку нехай покипить і вимкніть. Лаврушки вийміть і накрийте кришкою до готовності макаронів. Перед подачею посипати зеленню.
Переглядів: 594
Рецепти | | Коментарі (0)

Домашнє безе: 2 охолоджених яєчних білка100 г цукрової пудрилимонний сікщіпка солі.Білки (з дрібкою солі) збити з цукровою пудрою в густу масу, з додаванням кількох крапель лимонного соку. Випікати при 100 градусів близько 1,5 годин.
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Кабачкові оладки: На тертці натерти кабачок, цибулю, моркву. Додати борошно, яйце, сіль, перець. Обсмажити оладки на соняшниковій олії з двох сторін.Начинка: Тертий сир, сметана(або майонез), часник, зелень.  
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

Оригінальна французька закуска: білки яєчні — 4 штукисир твердий — 200 грамборошно пшеничне-1 столова ложкарослинна олія — для фритюрузелень петрушкиперець чорний меленийсіль.Білки зіб'ємо, потроху додаючи тертий сир. Отриману масу посолити, поперчити. Зробимо невеликі кульки, обваляем їх у борошні і обсмажимо в розігрітому маслі. Коли кульки збільшаться в обсязі, потрібно виймемо їх з сковороди шумівкою і підсушити. Подаємо, виклавши на підігріте блюдо і посипати зеленню петрушки.
Переглядів: 565
Рецепти | | Коментарі (0)

Молочний коктейль з морозивом: Банани 1 шт.Молоко 200 млПломбір 150 р.В блендер покладіть стиглий очищений банан, налийте холодне молоко і добре збийте. Додайте морозиво і збийте ще раз. Подавайте в прозорих келихах, прикрасивши ягодами, корицею, тертим шоколадом або мигдальними пелюстками.
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат Зірка — легке святкова страва до 9 Травня: морська риба холодного копчення будь-якакисле яблуко 2 штсир (краще твердий)легкий майонезварені яйця 2-3 штчервона ікра.Рибу холодного копчення очищаємо від кісток, дрібно ріжемо. Викладаємо нарізану рибу на блюдо у вигляді зірки. Щоб форма легко і краще викладалася, краще відразу (в окремій тарілочці) змішати шматочки риби з майонезом. Слідом шар почищених про шкірки і нарізаних тонкими часточками яблук. Змащуємо майонезом. Наступний шар — дрібно нарізані варені яйця. Цей шар теж змащуємо майонезом. Далі — шар дрібно натертого сиру. Змащуємо майонезом. І завершальний шар, якій додасть нашій зірці...
Переглядів: 586
Рецепти | | Коментарі (0)

Смугастий сирно-малиновий десерт: 100 г малинового варення1/2 склянки ягід для прикраси250 г сиру150 мл вершків жирністю 20-30%100 г вафель або сухого печива здобного50 г темного шоколаду (60% какао)1/2 чайної ложки цукрової пудри.Протріть сир через сито. Збийте міксером вершки з сиром і цукровою пудрою так, щоб не було грудочок. Вафлі або печиво розкришите не занадто дрібно. Шоколад натріть на тертці. На дно високих склянок викладіть трохи малинового варення, потім сирно-вершкову суміш. Шари повторіть. Останнім повинен бути сир. На сир викладіть ягоди.
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1001-1010 1011-1020 1021-1030 1031-1040 1041-1050 ... 4691-4700 4701-4708