Головна » Статті » Рецепти

Домашнє безе
Домашнє безе:

2 охолоджених яєчних білка
100 г цукрової пудри
лимонний сік
щіпка солі.

Білки (з дрібкою солі) збити з цукровою пудрою в густу масу, з додаванням кількох крапель лимонного соку. Випікати при 100 градусів близько 1,5 годин.

Просмотров: 438
Категория: Рецепти |
| Теги: домашнє, безе

Рекомендовані рецепти:

Тефтелі з овочами в італійському стилі
Паштет по-східному
Яблучні козинаки
"Крем-брюле" з сиру
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Медовий пиріг на швидку руку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: