Головна » Статті » Рецепти


Фарширований перець: перець — 800 гфарш м'ясний — 500 г(краще курячий)рис — 100 гморква — 1 шт.томатний соус — 3 ст. ложки.Рис приготувати на пару або відварити до готовності. До фаршу додати рис. Перемішати. Перець очистити від насіння і наповнити фаршем. Фарширований перець скласти в ємність для пароварки або каструлю. Моркву порізати соломкою і посипати рис зверху. Фарширований перець в пароварці: Перець готувати в пароварці 40 хвилин. Потім перекласти в чашу для рису і залити отриманим бульйоном. Додати томатний соус і перемішати. Готувати в пароварці 15 хвилин. Фарширований перець в сковороду: У каструлю додати воду...
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

Трояндочки з картоплі: Картопля - 350 гр.Зубчики часник - 2.5 шт.Сир плавлений.Поставимо картопля вариться. Коли картопля зварився, всю рідину виллємо і товчемо картоплю. В окремій мисці натремо сирок на крупній тертці і додаємо товчений часник, додамо картоплю і добре перемішаємо. Візьмемо кондитерський мішок і насадку зірочку і покладемо в мішок частина картоплі і видавив трояндочки. Випечемо при розігрітій духовці до 180 градусів 20 хвилин. Подавати як гарнір до основного блюда.
Переглядів: 681
Рецепти | | Коментарі (0)

Жиросжигающие зелений коктейль: 1 середня ківі2 колечка лимона разом з цедрою)7-10 гілочок петрушки (хвостики обрізаємо)6-8 гілочок м'яти100 мл чистого, не газованої водиЗа бажанням 1-2 ч. л. меду (але не цукру).Очистимо і разрежем на 4-5 частин ківі і покладемо в чашу блендера. В ідеалі готувати коктейль не в блендері, а з допомогою маточки і ступки, так зберігається більше вітамінів, ніж у випадку з блендером, але якщо у вас як у мене немає ступки, то можна скористатися блендером. Можна залишити часточку для прикраси. Туди ж відправимо два тонких колечка лимона разом з цедрою) і петрушку. Розбираємо...
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирні булочки: борошно — 360гсир — 180 гмолоко — 70 млцукор — 120 рвершкове масло — 60 р2 невеликих яйцядріжджі — 1 ч. л.цедра лимона або апельсинащіпка солі1 жовток для змазування булочок.Приготуйте опару. У теплому молоці розведіть дріжджі з парою ложок борошна і цукру. Поставте в тепле місце на 15-30 хвилин. Поки опара підходить збийте вершкове масло з цукром і яйцями. Додайте протертий через сито сир, цедру і сіль, добре перемішайте. Коли опара підійде, вилийте її в сирну масу, перемішайте. Додайте просіяне борошно, заважайте, поки тісто не збереться в грудку....
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Квіти з листкового тіста: Листкове тістоНачинка (на вибір) — не повинна бути рідкою,можна чорнослив,родзинки,варену згущенкуЯйце для змащуванняВарення, шоколад (для прикраси).Розкачати листкове тісто. Товщина тіста має бути близько 0,5 см, вирізати круглі коржики. В середину коржики покласти начинку. Сформувати зірочку, як показано на картинці, кожен промінчик зірки ножицями підрізати майже до центру і зрушити в бік. Верхні промінчики зібрати вивернувши їх в центр, попередньо змастивши яйцем. Залишити квіти на расстойку. Смажити у фритюрі. Подавати попередньо поклавши трохи джему в серединку квітки, тарілку можна прикрасити, намалювавши на ній кущ або листя джемом, варенням або розтопленим шоколадом.
Переглядів: 583
Рецепти | | Коментарі (0)

Бананово-шоколадний коктейль: Банан – 1 штЛегкий йогурт – склянкиМолоко —3/4 склянкиКакао-порошок – 1 столова ложкаЛід (опціонально).У блендері змішайте всі інгредієнти і збийте до утворення однорідної маси. Розлийте по склянках і подавайте до столу.
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

М'ясний рулет з макаронами і сиром: Беремо звичайний котлетний фарш — з цибулею, яєчком, сухариками і хмелями-сунелями всякими. Розподіляємо його шаром приблизно в сантиметр завтовшки аркушем пергаменту (змоченого водою). Поверх фаршу викладаємо шар відварених макарончиков. Зверху — тертий сир. Тепер, піднімаючи за пергамент, звертаємо все це в рулет. Допомагайте собі другою рукою, притискаючи фарш, підтикаючи його з торців і не дозволяючи макарошкам самостійно покинути територію. Ну ось, отриману гігантську зразу разом з пергаментом засовуємо в довгу хлібну форму (краю пергаменту звисають з боків — потім витягнемо наш рулет з форми, взявшись за ці боковини). Верх рулету можна змастити майонезом,...
Переглядів: 784
Рецепти | | Коментарі (0)

Деруни по-українськи: 250-300 г курячого філе,250 г картоплі,2 яєчних жовтки 1 яйце,200 г цибулі,100-150 г грибів,50 г борошна,сіль і спеції – за смаком,рослинне масло.Картоплю очистити від шкірки, потім натри на дрібній тертці або збиваємо в блендері. Після додаємо жовтки, борошно, сіль, перець і ретельно перемішай. Курку і половину цибулі пропусти через м'ясорубку (блендер), присоли і додай у тісто. Тісто для дерунів ретельно перемішай. За смаком можеш додати на кінчику ножа соди і пару «плюхів» рослинного масла. Дай настоятися 10 хвилин і приступай до випікання дерунів. Картопляного тесту надавай форму оладок. Випікати оладки...
Переглядів: 868
Рецепти | | Коментарі (0)

Гречаники з овочевим соусом: 1,5 склянки гречки;600 г фаршу з свинини і яловичини;1 цибулина;1 яйце;1 ст. л. майонезу;1 ст. л. рослинного масла;сіль, перецьДля соусу:1 цибулина;1 морквина;1 червоного і жовтого солодкого перцю;2 ст. л. томатної пасти;2 ст. л. рослинного масла;1 ч. л. цукру;щіпка орегано.Гречку перебираємо і промиваємо в декількох водах. Обсушуємо і обсмажуємо на гарячій сухій сковороді, помішуючи, протягом 5 хвилин. Всипаємо гречку в каструлю з 3 склянками киплячої підсоленої води і варимо 20 хвилин. Цибулю для гречаників чистимо і дрібно нарізаємо. Розігріваємо в сковороді олію...
Переглядів: 583
Рецепти | | Коментарі (0)

Пельмені «Трояндочки»: Для тіста:2 яйця0.5 ч. л. солі300 гр. борошна.Замісити тісто, можна і щось інше, хто яке робить для пельменів, залишити хвилин на 20 і зайнятися фаршем. Взяти телячий фарш і трохи настрогала замороженого свинячого сала, додати дрібно порізану цибулю і зелень. Готове тісто розкачати потоньше і нарізати на смужки сантиметрів 10-12., на половину смужки викладаємо фарш. Тісто складаємо навпіл. І звертаємо в рулетик, підвертаючих кінці всередину. А тепер робимо овочеву подушку для наших троянд. Ріпчасту цибулю півкільцями, моркву на тертці. Болгарський перець, кабачок, баклажан, помідор сіль перець порізати соломкою. Все це на рослинному маслі трохи...
Переглядів: 581
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 981-990 991-1000 1001-1010 1011-1020 1021-1030 ... 4691-4700 4701-4708