Головна » Статті » Рецепти

Пельмені «Трояндочки»
Пельмені «Трояндочки»:

Для тіста:
2 яйця
0.5 ч. л. солі
300 гр. борошна.

Замісити тісто, можна і щось інше, хто яке робить для пельменів, залишити хвилин на 20 і зайнятися фаршем. Взяти телячий фарш і трохи настрогала замороженого свинячого сала, додати дрібно порізану цибулю і зелень. Готове тісто розкачати потоньше і нарізати на смужки сантиметрів 10-12., на половину смужки викладаємо фарш. Тісто складаємо навпіл. І звертаємо в рулетик, підвертаючих кінці всередину. А тепер робимо овочеву подушку для наших троянд. Ріпчасту цибулю півкільцями, моркву на тертці. Болгарський перець, кабачок, баклажан, помідор сіль перець порізати соломкою. Все це на рослинному маслі трохи згасити, потім викласти на це трояндочки, долити води не зовсім до середини пельменя, довести до готовності під кришкою.

 

 

 

Просмотров: 583
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто

Рекомендовані рецепти:

Сирний крем з бананами і фініками
Ватрушка "Ласун"
Тарт з шоколадним мусом
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Закусочний шпинат
Яблучний-вишневий соложеник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: