Головна » Статті » Рецепти

Трояндочки з картоплі
Трояндочки з картоплі:

Картопля - 350 гр.
Зубчики часник - 2.5 шт.
Сир плавлений.

Поставимо картопля вариться. Коли картопля зварився, всю рідину виллємо і товчемо картоплю. В окремій мисці натремо сирок на крупній тертці і додаємо товчений часник, додамо картоплю і добре перемішаємо. Візьмемо кондитерський мішок і насадку зірочку і покладемо в мішок частина картоплі і видавив трояндочки. Випечемо при розігрітій духовці до 180 градусів 20 хвилин. Подавати як гарнір до основного блюда.

Просмотров: 694
Категория: Рецепти |
| Теги: картопля, трояндочки

Рекомендовані рецепти:

Сорбе з чорної смородини
Йогуртова заправка з м'ятою
Цибулевий джем
Вишнево-яблучний кисіль з корицею
Салат "Гранатовий Їжачок"
Салат з рисом, свининою та овочами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: