М'ясний рулет з макаронами і сиром: Беремо звичайний котлетний фарш — з цибулею, яєчком, сухариками і хмелями-сунелями всякими. Розподіляємо його шаром приблизно в сантиметр завтовшки аркушем пергаменту (змоченого водою). Поверх фаршу викладаємо шар відварених макарончиков. Зверху — тертий сир. Тепер, піднімаючи за пергамент, звертаємо все це в рулет. Допомагайте собі другою рукою, притискаючи фарш, підтикаючи його з торців і не дозволяючи макарошкам самостійно покинути територію. Ну ось, отриману гігантську зразу разом з пергаментом засовуємо в довгу хлібну форму (краю пергаменту звисають з боків — потім витягнемо наш рулет з форми, взявшись за ці боковини). Верх рулету можна змастити майонезом, або просто кетчупом Запікати близько 45-50 хв при 190 С.
|