Головна » Статті » Рецепти

М'ясний рулет з макаронами і сиром
М'ясний рулет з макаронами і сиром:

Беремо звичайний котлетний фарш — з цибулею, яєчком, сухариками і хмелями-сунелями всякими. Розподіляємо його шаром приблизно в сантиметр завтовшки аркушем пергаменту (змоченого водою). Поверх фаршу викладаємо шар відварених макарончиков. Зверху — тертий сир. Тепер, піднімаючи за пергамент, звертаємо все це в рулет. Допомагайте собі другою рукою, притискаючи фарш, підтикаючи його з торців і не дозволяючи макарошкам самостійно покинути територію. Ну ось, отриману гігантську зразу разом з пергаментом засовуємо в довгу хлібну форму (краю пергаменту звисають з боків — потім витягнемо наш рулет з форми, взявшись за ці боковини). Верх рулету можна змастити майонезом, або просто кетчупом Запікати близько 45-50 хв при 190 С.

Просмотров: 801
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет

Рекомендовані рецепти:

Ніжний німецький пиріг Buchteln
Курячий рулет в медовій глазурі
Куряче суфле "Ніжність"
Салат з кальмарів з сиром і виноградом
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Закуска з картоплі з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: