Головна » Статті » Рецепти

Сирні булочки
Сирні булочки:

борошно — 360г
сир — 180 г
молоко — 70 мл
цукор — 120 р
вершкове масло — 60 р
2 невеликих яйця
дріжджі — 1 ч. л.
цедра лимона або апельсина
щіпка солі
1 жовток для змазування булочок.

Приготуйте опару. У теплому молоці розведіть дріжджі з парою ложок борошна і цукру. Поставте в тепле місце на 15-30 хвилин. Поки опара підходить збийте вершкове масло з цукром і яйцями. Додайте протертий через сито сир, цедру і сіль, добре перемішайте. Коли опара підійде, вилийте її в сирну масу, перемішайте. Додайте просіяне борошно, заважайте, поки тісто не збереться в грудку. Викладіть тісто на присипаний борошном стіл і помісіть руками. Повинно вийде дуже м'яке тісто. Накрийте тісто рушником і поставте в тепле місце на 1 годину. Тісто збільшиться в об'ємі. Тісто розділіть на рівні шматочки, сформуйте булочки. Укладіть їх на деко застеліть рушником і дайте підійти ще 20 хвилин. Духовку нагрійте до 200 градусів. Коли булочки підійдуть, змастіть їх збитим жовтком і поставте в духовку на 30 хвилин, поки не зарум'яняться.

Просмотров: 604
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто

Рекомендовані рецепти:

Ватрушка "Ласун"
Салат "Цезар" (рецепт)
Бразильський сирний хліб
Фруктові цукерки з медом
Samosa - індійські пиріжки
Тарт з шоколадним мусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: