Головна » Статті » Рецепти

Деруни по-українськи
Деруни по-українськи:

250-300 г курячого філе,
250 г картоплі,
2 яєчних жовтки 1 яйце,
200 г цибулі,
100-150 г грибів,
50 г борошна,
сіль і спеції – за смаком,
рослинне масло.

Картоплю очистити від шкірки, потім натри на дрібній тертці або збиваємо в блендері. Після додаємо жовтки, борошно, сіль, перець і ретельно перемішай. Курку і половину цибулі пропусти через м'ясорубку (блендер), присоли і додай у тісто. Тісто для дерунів ретельно перемішай. За смаком можеш додати на кінчику ножа соди і пару «плюхів» рослинного масла. Дай настоятися 10 хвилин і приступай до випікання дерунів. Картопляного тесту надавай форму оладок. Випікати оладки на рослинному маслі на розігрітій сковороді до золотистої скоринки з двох сторін. Для підливи цибулю тонкими півкільцями і обсмажити на рослинному маслі з подрібненими грибами. Не забудь присолити і додати спеції. Подавайте деруни теплими з грибною підливою. Також можна прикрасити деруни свіжою зеленню і сметаною.

Просмотров: 648
Категория: Рецепти |
| Теги: смаком, деруни

Рекомендовані рецепти:

Лимонно-кокосовий пиріг
Хачапурі
Глазурований сирок "Картопля"
Хлібні булочки з розмарином
Рулет з мовою і сиром
Помідори, фаршировані курятиною
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: