Головна » Статті » Рецепти

Креветки по-провансальски
Різноманітних рецептів приготування креветок по-провансальски досить багато, у цьому ж варіанті цієї страви креветки готуються разом з овочами - виходить дуже смачно і ситно.

Інгредієнти, які вам потрібні для цієї страви: половина кілограма креветок, 50 г консервованого зеленого горошку, 50 г маринованих огірків, 100 грамів картоплі, 50 грамів моркви, а також 50 грамів майонезу, сіль, перець і зелень.

Картоплю і моркву слід відварити до повної готовності, після чого почекати поки вони трохи охолонуть і порізати невеликими кубиками. Мариновані огірки також потрібно порізати на кубики.
Креветки необхідно опустити в киплячу солону воду і варити приблизно 4-5 хвилин, після чого їх потрібно остудити і почистити, а потім порізати.
Підготовлені овочі, а також зелений горошок слід заправити більшою частиною майонезу, посипати сіллю і перемішати, а після цього викласти на середину тарілки. На овочі покласти креветки і полити злегка майонезом, а при подачі посипати дрібно порізаною зеленню.
Просмотров: 678
Категория: Рецепти |
| Теги: порізати, креветки

Рекомендовані рецепти:

Слойки з бутербродніци
Яловичина в лимонному соусі
Пиріжки з щавлем і яйцем
Пісний шоколадний манник
Картопля з овочами, запечений у вершках
Глазурований сирок "Картопля"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: