Різноманітних рецептів приготування креветок по-провансальски досить багато, у цьому ж варіанті цієї страви креветки готуються разом з овочами - виходить дуже смачно і ситно.
Інгредієнти, які вам потрібні для цієї страви: половина кілограма креветок, 50 г консервованого зеленого горошку, 50 г маринованих огірків, 100 грамів картоплі, 50 грамів моркви, а також 50 грамів майонезу, сіль, перець і зелень.
Картоплю і моркву слід відварити до повної готовності, після чого почекати поки вони трохи охолонуть і порізати невеликими кубиками. Мариновані огірки також потрібно порізати на кубики. Креветки необхідно опустити в киплячу солону воду і варити приблизно 4-5 хвилин, після чого їх потрібно остудити і почистити, а потім порізати. Підготовлені овочі, а також зелений горошок слід заправити більшою частиною майонезу, посипати сіллю і перемішати, а після цього викласти на середину тарілки. На овочі покласти креветки і полити злегка майонезом, а при подачі посипати дрібно порізаною зеленню.