Головна » Статті » Рецепти


Пташине молоко: Для торта:2 пакета желатину (по 8 г)1 склянку молока1 склянка цукру450 г сметани450 г охолоджених збитих вершківрослинна олія для змащування формиДля глазурі:5 столових ложок какао-порошку5 столових ложок цукру1 пакет желатину (8 г)5 столових ложок молока1 склянку холодної води. У невеликій каструлі змішайте 2 пакетики желатину з 1 склянкою молока. Поставте на середній вогонь і збивайте, коли від молока піде пар – зніміть з вогню (не кип'ятіть!). Відставте в сторону для охолодження. Змастіть скляну форму розміром 20×30 см рослинним маслом. У мисці електричним міксером на середній...
Переглядів: 705
Рецепти | | Коментарі (0)

Сніданок в картопляних човниках: 2 великих картоплини, запекти в мундирі1 столова ложка вершкового масла2 яйця2-3 смужки бекону/шинки, обсмажити і дрібно нарізатизелений лук, дрібно нарізати для посипання3 столові ложки тертого сирупетрушка, кріп, базилік і інша зелень за смаком.Духовку нагрійте до 175 градусів. Акуратно зріжте капелюшки з кожної картоплини, ложкою вийміть м'якоть і викладіть її в миску. У кожну човник покладіть по 1/2 їдальні ложки масла. В кожну покладіть по столовій ложці тертого сиру. Розділіть нарізаний зелена цибуля, бекон між картоплинами. Присипте зеленню за смаком. Розбийте зверху яйце. Посоліть і поперчіть. Присипте додатково сиром і...
Переглядів: 571
Рецепти | | Коментарі (0)

Овочі в ніжному омлеті: 200 гр кол. капусти50 гр зеленого горошку1-2 помідори зелень1 яйце (60 гр)10 гр молокаСіль, перець,приправи за смаком.Капусту та горошок відварити до готовності. Збити яйце з молоком, сіллю, перцем. В порціонну форму викласти овочі, залити яєчною сумішшю і поставити в духовку мікрохвильовку і запікати до готовності.
Переглядів: 636
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадно-ванільний десерт: 1/2 склянки цукру3 ст. л. борошна3 ст. л. какао2 склянки молока1 ст. л. вершкового масла2 ч. л. ваніліну.Змішати цукор і борошно. Додайте молоко. Суміш прокип'ятити, дати трохи загуснути. Додати розтоплене масло і розділити на 2 частини. У першу частину додати ванілін, у другу какао. Ще раз нагріти обидві суміші до ще більшого загустіння. Подавати десерт шарами.
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

Баунті (Bounty) будинки: Кокосова стружка — 350 гЗгущене молоко — 1 банкаШоколад — 200 р.Кокос змішайте зі згущеним молоком. Зліпіть з них невеликі «ковбаски» Розтопіть шоколад на водяній бані і занурте кожну «ковбаску» в цю масу. Викладіть на деко, застелене пергаментному, і дайте час висохнути шоколаду (1ч).
Переглядів: 576
Рецепти | | Коментарі (0)

Піца «Хвилинка»: Для тіста:4 ст. л. сметани4 ст. л. майонезу2 яйця9 ст. л. борошна.Тісто виходить рідке, як сметана, його вилити на сковороду і вже зверху покласти: печериці консервовані ковбаса копчена солона (на тертці потрібно подрібнити) помідор (нарізати тонкими кружечками) цибулю і маслини за бажанням, сіль, перець. залити майонезом і зверху ТОВСТИЙ шар твердого сиру. Спробуйте — не пошкодуєте!!! Начинка будь-яка, головне тісто!
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

Фаршировані баклажани: баклажани — 3-4 шт.,помідори — 4 шт.,лук — 1 шт.,сир — 100 г,майонез — 100 р.,олія для смаження,сіль.Баклажани розрізати на половинки і вийняти серцевину. На сковороді обсмажити м'якоть баклажанів з дрібно порізаною цибулею. Посолити за смаком. Начинити цим половинки баклажанів, зверху покласти кружечки помідорів, посипати тертим сиром, змастити майонезом. Запікати в духовці 20 хвилин. Готову страву прикрасити зеленню за смаком.
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Вишневий штрейзель: Для пирога:2 ,5 склянки борошна2/3 склянки цукру1 склянку холодного вершкового масла, нарізаного кубиками1/2 ч. л. мигдального екстракту2/3 склянки вишневого варення1/3 склянки червоного малинового варенняДля глазурі:1 склянка цукрової пудри, просіяної1/4 ч. л. мигдального екстракту1/2 їдальні ложки вершкового масла, розтопленого1-2 столові ложки молока.Розігрійте духовку до 180С і змажте прямокутну форму для випічки. Змішайте борошно і цукор. Додайте мигдальний екстракт і знову перемішайте. Додайте вершкове масло і добре порубаєте до утворення рівномірних крихт. Викладіть дві третини крихт в підготовлену форму і притисніть руками, рівномірно розподіливши. Змішайте вишневе і малинове...
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Запечена піца-спагетті: Спагетті – 340 рСіль – 1 чайна ложкаСвиняча ковбаса – 480 рПепероні – 60 г (близько 30 слайсів)Томат-паста – 740 рТертий пармезан – 60 гСуміш тертих сирів – 230 р.Відваріть спагетті, злийте і викладіть на змащене маслом блюдо. Обсмажте на сковороді ковбасу (до коричневотого відтінку). Перекладіть на тарілку і на сковороді обсмажте пепероні до хрусткої скоринки (близько 4 хвилин). На спагетті викладіть обсмажену ковбасу, залийте томат-пастою. Викладіть половину пепероні – сир – інше пепероні. Випікайте при 175 градусах близько 30 хвилин. Сир повинен розтопитися і починати корічневеть. Якщо він коричневіє занадто...
Переглядів: 585
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат — торт з крекерів: 250 гр. солоних круглих крекерів,1 б. будь консервованої рибипучок зеленого цибулі,4 яйця, зварених круто,150 гр. твердого сиру,1 зубчик часнику,майонез.Салат будемо викладати шарами на велику тарілку або блюдо. 1 шар: крекери 2 шар: яйця, натерті на тертці і змішані з майонезом (два жовтки відкласти для прикраси); 3 шар: крекери; 4 шар: консервована рибка, розім'ята виделкою і змішана з майонезом; 5 шар: дрібно нарізану зелену цибулю; 6 шар: крекери; 7 шар: сир, натертий на дрібній тертці + часник через прес, змішати з майонезом; 8 шар: крекери. Змастити майонезом і посипати...
Переглядів: 577
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 961-970 971-980 981-990 991-1000 1001-1010 ... 4691-4700 4701-4708