Головна » Статті » Рецепти

Пташине молоко
Пташине молоко:

Для торта:
2 пакета желатину (по 8 г)
1 склянку молока
1 склянка цукру
450 г сметани
450 г охолоджених збитих вершків
рослинна олія для змащування форми
Для глазурі:
5 столових ложок какао-порошку
5 столових ложок цукру
1 пакет желатину (8 г)
5 столових ложок молока
1 склянку холодної води.

У невеликій каструлі змішайте 2 пакетики желатину з 1 склянкою молока. Поставте на середній вогонь і збивайте, коли від молока піде пар – зніміть з вогню (не кип'ятіть!). Відставте в сторону для охолодження. Змастіть скляну форму розміром 20×30 см рослинним маслом. У мисці електричним міксером на середній швидкості збийте 1 склянка цукру, сметану і вершки, поки все добре не змішається. Продовжуючи збивати, повільно додайте теплу молочну суміш. Відразу вилити в підготовлену форму для випічки. Пригладьте поверхню як можна більш рівно. Накрийте і поставте в холодильник. Для глазурі в невеликій каструлі змішайте какао-порошок, цукор і желатин. Збиваючи, влийте воду і молоко. Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння, безперервно помішуючи. Суміш повинна стати рівномірної і гладкою. Відставте глазур в бік і дайте охолонути протягом 1 години. Повільно вилийте шоколадну глазур на вершкову основу. Охолодіть в холодильнику як мінімум 5 годин.

Просмотров: 706
Категория: Рецепти |
| Теги: ложок, желатину

Рекомендовані рецепти:

Закуска "Грибна галявина"
Макарони з шинкою і грибним соусом
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Солодкі профітролі
Гуляш з індички з овочами
Кекс з лимоном і маком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: