Запечена піца-спагетті: Спагетті – 340 р Сіль – 1 чайна ложка Свиняча ковбаса – 480 р Пепероні – 60 г (близько 30 слайсів) Томат-паста – 740 р Тертий пармезан – 60 г Суміш тертих сирів – 230 р. Відваріть спагетті, злийте і викладіть на змащене маслом блюдо. Обсмажте на сковороді ковбасу (до коричневотого відтінку). Перекладіть на тарілку і на сковороді обсмажте пепероні до хрусткої скоринки (близько 4 хвилин). На спагетті викладіть обсмажену ковбасу, залийте томат-пастою. Викладіть половину пепероні – сир – інше пепероні. Випікайте при 175 градусах близько 30 хвилин. Сир повинен розтопитися і починати корічневеть. Якщо він коричневіє занадто рано, то закрийте блюдо фольгою.
|