Головна » Статті » Рецепти

Запечена піца-спагетті
Запечена піца-спагетті:

Спагетті – 340 р
Сіль – 1 чайна ложка
Свиняча ковбаса – 480 р
Пепероні – 60 г (близько 30 слайсів)
Томат-паста – 740 р
Тертий пармезан – 60 г
Суміш тертих сирів – 230 р.

Відваріть спагетті, злийте і викладіть на змащене маслом блюдо. Обсмажте на сковороді ковбасу (до коричневотого відтінку). Перекладіть на тарілку і на сковороді обсмажте пепероні до хрусткої скоринки (близько 4 хвилин). На спагетті викладіть обсмажену ковбасу, залийте томат-пастою. Викладіть половину пепероні – сир – інше пепероні. Випікайте при 175 градусах близько 30 хвилин. Сир повинен розтопитися і починати корічневеть. Якщо він коричневіє занадто рано, то закрийте блюдо фольгою.

Просмотров: 586
Категория: Рецепти |
| Теги: пепероні

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди "сонечка"
Японський чізкейк
Риба, запечена з оливками
Салат "Цезар" (рецепт)
Слойки з яблуками
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: