Сніданок в картопляних човниках: 2 великих картоплини, запекти в мундирі 1 столова ложка вершкового масла 2 яйця 2-3 смужки бекону/шинки, обсмажити і дрібно нарізати зелений лук, дрібно нарізати для посипання 3 столові ложки тертого сиру петрушка, кріп, базилік і інша зелень за смаком. Духовку нагрійте до 175 градусів. Акуратно зріжте капелюшки з кожної картоплини, ложкою вийміть м'якоть і викладіть її в миску. У кожну човник покладіть по 1/2 їдальні ложки масла. В кожну покладіть по столовій ложці тертого сиру. Розділіть нарізаний зелена цибуля, бекон між картоплинами. Присипте зеленню за смаком. Розбийте зверху яйце. Посоліть і поперчіть. Присипте додатково сиром і беконом. Випікайте на деку в духовці близько 25 хвилин поки білки не схопляться. Дістаньте з духовки і додатково присипте зеленню.
|