Головна » Статті » Рецепти

Сніданок в картопляних човниках
Сніданок в картопляних човниках:

2 великих картоплини, запекти в мундирі
1 столова ложка вершкового масла
2 яйця
2-3 смужки бекону/шинки, обсмажити і дрібно нарізати
зелений лук, дрібно нарізати для посипання
3 столові ложки тертого сиру
петрушка, кріп, базилік і інша зелень за смаком.

Духовку нагрійте до 175 градусів. Акуратно зріжте капелюшки з кожної картоплини, ложкою вийміть м'якоть і викладіть її в миску. У кожну човник покладіть по 1/2 їдальні ложки масла. В кожну покладіть по столовій ложці тертого сиру. Розділіть нарізаний зелена цибуля, бекон між картоплинами. Присипте зеленню за смаком. Розбийте зверху яйце. Посоліть і поперчіть. Присипте додатково сиром і беконом. Випікайте на деку в духовці близько 25 хвилин поки білки не схопляться. Дістаньте з духовки і додатково присипте зеленню.

Просмотров: 361
Категория: Рецепти |
| Теги: зеленню, присипте

Рекомендовані рецепти:

Вишневий пиріг з листкового тіста
Закуска з печериць по-іспанськи
Рис з імбиром
Тости з овочами і пастою авокадо
Корисні цукерки з моркви
Картопля з овочами, запечений у вершках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: