Головна » Статті » Рецепти

Фаршировані баклажани
Фаршировані баклажани:

баклажани — 3-4 шт.,
помідори — 4 шт.,
лук — 1 шт.,
сир — 100 г,
майонез — 100 р.,
олія для смаження,
сіль.

Баклажани розрізати на половинки і вийняти серцевину. На сковороді обсмажити м'якоть баклажанів з дрібно порізаною цибулею. Посолити за смаком. Начинити цим половинки баклажанів, зверху покласти кружечки помідорів, посипати тертим сиром, змастити майонезом. Запікати в духовці 20 хвилин. Готову страву прикрасити зеленню за смаком.

Просмотров: 426
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани

Рекомендовані рецепти:

Ягідно-фруктовий десерт
Мигдальне поліно
Холодець з курки
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Салат з оселедцем (рецепт)
Медовий пиріг на швидку руку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: