Квіти з листкового тіста: Листкове тісто Начинка (на вибір) — не повинна бути рідкою, можна чорнослив,родзинки,варену згущенку Яйце для змащування Варення, шоколад (для прикраси). Розкачати листкове тісто. Товщина тіста має бути близько 0,5 см, вирізати круглі коржики. В середину коржики покласти начинку. Сформувати зірочку, як показано на картинці, кожен промінчик зірки ножицями підрізати майже до центру і зрушити в бік. Верхні промінчики зібрати вивернувши їх в центр, попередньо змастивши яйцем. Залишити квіти на расстойку. Смажити у фритюрі. Подавати попередньо поклавши трохи джему в серединку квітки, тарілку можна прикрасити, намалювавши на ній кущ або листя джемом, варенням або розтопленим шоколадом.
|