Головна » Статті » Рецепти

Фарширований перець
Фарширований перець:

перець — 800 г
фарш м'ясний — 500 г(краще курячий)
рис — 100 г
морква — 1 шт.
томатний соус — 3 ст. ложки.

Рис приготувати на пару або відварити до готовності. До фаршу додати рис. Перемішати. Перець очистити від насіння і наповнити фаршем. Фарширований перець скласти в ємність для пароварки або каструлю. Моркву порізати соломкою і посипати рис зверху. Фарширований перець в пароварці: Перець готувати в пароварці 40 хвилин. Потім перекласти в чашу для рису і залити отриманим бульйоном. Додати томатний соус і перемішати. Готувати в пароварці 15 хвилин. Фарширований перець в сковороду: У каструлю додати воду і томатний соус і тушкувати до готовності (близько години).

Просмотров: 433
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, фарширований

Рекомендовані рецепти:

Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Домашня ковбаса з кролика
Апельсинові мафіни
Закритий лимонний пиріг
Пишний м'ятний бісквіт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: