Фарширований перець: перець — 800 г фарш м'ясний — 500 г(краще курячий) рис — 100 г морква — 1 шт. томатний соус — 3 ст. ложки. Рис приготувати на пару або відварити до готовності. До фаршу додати рис. Перемішати. Перець очистити від насіння і наповнити фаршем. Фарширований перець скласти в ємність для пароварки або каструлю. Моркву порізати соломкою і посипати рис зверху. Фарширований перець в пароварці: Перець готувати в пароварці 40 хвилин. Потім перекласти в чашу для рису і залити отриманим бульйоном. Додати томатний соус і перемішати. Готувати в пароварці 15 хвилин. Фарширований перець в сковороду: У каструлю додати воду і томатний соус і тушкувати до готовності (близько години).
|