Головна » Статті » Рецепти


Коктейль «П'яний банан»: Морозиво за смакомМолоко 1 склянкуЙогурт 125 рБанани 1 штукаЛікер вершковий 100 млЛікер шоколадний 100 млЗмішати всі інгредієнти в блендері. Перелити в келих. Прикрасити тертим шоколадом і бананом.
Переглядів: 595
Рецепти | | Коментарі (0)

Дивіться і запам'ятовуйте…:  
Переглядів: 527
Рецепти | | Коментарі (0)

Коктейль з лимончелло і малиною: Лимон — 1 шт.Базилік — 4 листочка.Малина — 6-8 ягід.Цукор — 2 ст. л.Лимонна горілка – 30 млЛимончелло – 15 млШампанське або ігристе вино (для верхнього шару) — 1 стакан.Лід.Лимон розрізати на четвертинки. 2 використовувати на четвертинки 1 коктейль. Базилік, малину, 2 четвертинки лимона ретельно розімніть в склянці. Викласти в склянку лід, залити лимончелло, воду, цукор. Перемішайте. Завершити коктейль шампанським. Прикрасити малиною, шматочком лимона і листком базиліка.
Переглядів: 548
Рецепти | | Коментарі (0)

Печиво «Кали»: Цукор — 1 стакан.Борошно пшеничне — 1 стакан.Яйця — 4 шт.Ванілін — 1 пакетик.Маргарин — 20 р.(для змащування).Заварний крем:Молоко — 1 стакан.Цукор — 0,5 склянки.Жовтки — 2 шт. Борошно — 1 ст. л.Ванільний цукор — 1 ч. л.Масло вершкове — 200 р.Розбиваємо в миску яйця, додаємо цукор і ванільний цукор, перемішуємо, не збиваючи. Додаємо борошно і тщательноперемешиваем до отримання однорідного рідкого тіста. Гарячий деко рясно змащуємо маргарином і кладемо на нього 4-5 чайних ложечок тесту з великими проміжками. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при t 200 градусів...
Переглядів: 647
Рецепти | | Коментарі (0)

Жан-баклажан: Баклажан — 3 шт.М'ясо (свинина, телятина, або змішаний фарш) — 500 гЦибуля ріпчаста — 1 шт.Вода — 1 стакан.Паста томатна — 1 ст. л.Сметана — 3 ст. л.Сіль, перець — за смаком.Баклажани помити, обрізати хвостики і зробити ножем поздовжні борозенки. Нарізати кружечками 5-6 мм, трохи присолити, дати постояти 10 хвилин. З м'яса і цибулі приготувати фарш (можна додати часник), посолити, поперчити за смаком, можна додати спеції. Добре перемішати. Форму змастити вершковим маслом. Ставити вертикально кружечок баклажана, притримуючи рукою, до нього прикладати коржик з фаршу за розміром кружечки, потім знову баклажан і знову...
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

Кабачки-човники: Кабачки — 3 шт.Лук — 1 шт.Фарш курячий — 200 р.Майонез — 3 ст. л.Сир — 70 р.Сіль, перець — за смаком.Кабачки помити і розрізати уздовж навпіл, ложкою вибрати м'якоть, змастити кабачок майонезом зсередини. Цибулю дрібно нарізати, змішати з курячим фаршем, посолити, поперчити за смаком. Заповнити кабачок фаршем, зверху змастити майонезом, присипати тертим сиром і відправити в духовку на 20 хвилин при t 200 С.
Переглядів: 587
Рецепти | | Коментарі (0)

ТОРТ «ФРУКТОВИЙ РАЙ: Яйце — 4 штЦукор — 320 рСіль (маленьку щіпку)Крохмаль — 40 гБорошно — 120 гРозпушувач — 1 ч. л.Ванілін — 2 пач.Апельсин — 1 штЯгоди фрукти (вага без кісточок) — 900 рЙогурт — 250 гЖелатин — 30 р.Для бісквіта:збиваємо 2яйца з 60 гр. цукру, продовжуючи збивати, додаємо дрібку солі, 20гр. крохмалю, 60 гр. борошна, 1/2 ч. л. розпушувача, ванілін і цедру з половини апельсина. Виливаємо тісто в змащену маслом і присипану борошном форму (26см), я дно форми завжди стелю кружком з пекарської папери, ставимо в заздалегідь...
Переглядів: 561
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопля в пакеті: Дуже просто і дуже смачно !1 кг дрібного картоплі,2-3 ст. ложки оливкової олії,2 зубчики часнику,зелень кропу,прянощі,сіль – за смаком.Картоплю миємо й чистимо, обсушуємо паперовим рушником, наколюємо дерев'яною зубочисткою у кількох місцях. У миску вливаємо олію, додаємо часник, пропущений через землянку, сіль, прянощі і дрібно нарізану зелень кропу. Отриманою сумішшю поливаємо картоплю і перемішуємо. Перекладаємо картоплю в пакет для запікання, зав'язуємо, робимо прокол голкою. Запікаємо в духовці при 200 градусах близько години, поки картопля повністю не стане м'яким.
Переглядів: 579
Рецепти | | Коментарі (0)

Кавова панакота: 150 мл молока180 мл сметани15% (вершків 33%)4 ч. л. цукру2 ч. л. розчинної кави1 жовток20 г желатину1 ч. л. ванільного цукру. Розвести желатин в 1 ст. л. води і залишити набухати. Молоко налити в маленьку каструлю, додати каву і довести до кипіння, зняти з вогню. Збити жовток з цукром віночком і ввести в гаряче молоко. Отриману суміш поставити на повільний вогонь, нагрівати, постійно помішуючи і не доводячи до кипіння. Коли суміш почне гуснути, зняти її з вогню і розпустити в ній желатин. Залишити остигати. В охолоджену суміш влити сметану (або...
Переглядів: 565
Рецепти | | Коментарі (0)

Полуничного десерту з сиром: Сир — 500 грМолоко — 1 склянкуПолуниця — 300 грВанілін,цукор — за смаком.Розтерти сир з цукром і ваніліном, додати молоко, перемішати, збити полуницю. Розкласти десерт в креманки або порційні стаканчики шарами, полуниця, сирна маса. Поставити в холодильник охолодити. Для подачі на стіл можна прикрасити листочком м'яти.
Переглядів: 557
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1011-1020 1021-1030 1031-1040 1041-1050 1051-1060 ... 4691-4700 4701-4708