Головна » Статті » Рецепти


Ніжний торт-асорті: Для коржів:вершкове масло — 100 гцукор — 115 рванільний цукор — 2 пакетикаборошно — 250 ррозпушувач — 1 ч. л.яйце — 1 шт.какао — 2 ч. л.Для верху:желатин — 16 рзнежирений сир — 400 гцукор — 115 рлимонний сік — 2 ст. л.йогурт — 200 рвершки — 300 млконфітюр — 2 ст. л.фрукти — 300 ржеле для торту — 1 пакетик.Змішати масло, 40 г цукру, пакетик ванільного цукру, 150 г борошна і розпушувача щіпка. Вимісити тісто, загорнути його в плівку...
Переглядів: 575
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска в лаваші «Святкова»: 1 вірменський лаваш (тонкий) або 6 невеликих тонких лавашів,400 г будь-якого м'ясного фаршу,1 яйце,2 великі цибулини ,1 червоний болгарський перець,1 морква,2 ст. л. томатної пасти,200 г твердого сиру ,сіль, мелений перець,спеції для фаршу ,майонез для змащування ,рослинна олія, зелень.Вірменський лаваш дозволяти на 6 однакових частин. Цибулину дуже дрібно нарізати (можна пропустити через м'ясорубку або натерти на тертці). Зелень нарубати, дрібно нарізати очищений від насіння червоний перець. У фарш додати яйце, подрібнену цибулю, зелень, нарізаний болгарський перець, спеції, сіль, мелений перець. Ретельно вимісити і розділити...
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Сунично-малиновий торт: Для бісквіта:яйця 3 шт.цукор 6 ст. л.масло вершкове 150 гкефір або сметана 100 гборошно 2 склянкирозпушувач 1 пакетикДля крему:вершки 350 рриккота або будь-сирний сир 250 гцукрова пудра 2-3 ст. л.малина-200 гцукор 2 ст. л.Для желе:желе десертое зі смаком полуниці 1 пакет (50 г)желатин 1 пакет (10 г)вода кипяченная 0,4 лром 1 ст л.полуниця 250 р.Яйця збити з цукром, додати м'яке масло і кефір, продовжуючи збивати, поступово додаємо борошно з розпушувачем.Тісто як на оладки.Роз'ємну форму ( 25 см)...
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска з болгарського перцю: 2 перцю2 зубчики часнику1/2 ч. л. солі1/5 ч. л. меленого чорного перцю250г майонезу2 яйцяПучок петрушки.Закуска з болгарського перцю добре поєднується з основними стравами з м'яса, також її можна мазати на хліб, але з перцем і зеленню виходить соковитіше і смачніше. Відварити 2 яйця круто. Поки яйця будуть охолоджуватися, подрібнюємо на крупній тертці плавлені сирки. Очищаємо часник, «потрошимо» перці. Натираємо на тертці вже охолоджені яйця і змішуємо їх з тертими сирками. У масу додаємо чорний перець, сіль, нарізаний кріп і майонез. Туди ж раздавливаем часник. Всі інгредієнти перемішуємо як слід...
Переглядів: 586
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулетики з баклажанів з фетою і помідорами: 2 середніх баклажана2 помідора120 г фети1 ст. л. оливкової оліїмаленька жменя листя петрушки70 г половинок волоських горіхів. Баклажани нарізаємо вздовж на пластинки товщиною 4-5 мм Розігріваємо сковороду з 1 ст. л. рослинного масла. Кладемо баклажани і обсмажуємо в 2 партії по 2 хвилини з кожного боку, до готовності. Перекладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир. З помідорів видаляємо насіння, м'якоть нарізаємо товстою соломкою. Фету, 1 ст. л. оливкової олії і зелень кладемо в чашу блендера. Перемелюємо до стану пасти. На кожну скибочку баклажана кладемо по 1...
Переглядів: 587
Рецепти | | Коментарі (0)

Домашнє морозиво: вершки (33%) — 210 мл,яєчні жовтки — 3 шт,молоко — 210 мл,цукор — 160-170 г,ванільний цукор — 1-2 чайних ложки.У каструльку налити молоко, довести до кипіння, зняти пінки і остудити. До жовтків додати цукор і ванільний цукор і збити масу.Не припиняючи збивання влити в жовтки молоко. Суміш поставити на слабкий вогонь і нагрівати, постійно помішуючи, поки суміш не загусне. Крем остудити, а потім охолодити, прибравши в холодильник. У миску налити вершки і збити. У крем додати збиті вершки і перемішати. Перекласти суміш у ємність,накрити кришкою і прибрати в морозилку на 2-3 години. Через...
Переглядів: 613
Рецепти | | Коментарі (0)

Молочно-полуничний коктейль: молоко – 400 млполуниця – 100 гморозиво – 2 ст. л.полуничний йогурт – 4 шт.Промиємо полуницю, поріжемо невеликими шматочками. Змішаємо в чаші блендера полуницю, йогурт, морозиво. Заллємо молоком і будемо збивати з допомогою блендера. Розіллємося коктейль по склянках. Смачний молочно-полуничний коктейль готовий!
Переглядів: 594
Рецепти | | Коментарі (0)

Коктейль «Молоко і шоколад»: молоко – 200 млшоколад – 40 гкакао – 1 ст. л.лід – за смаком.Натремо шоколад на дрібній тертці. Змішуємо в шейкері молоко з какао і колотим льодом. Розіллємося коктейль в келихи, посиплемо зверху шоколадною стружкою. Смачний коктейль «Молоко і шоколад» готовий.
Переглядів: 643
Рецепти | | Коментарі (0)

Шашлики з перепілок: перепілки — 2 шт.борошно — 50 гр.сіль — 10 гр.масло топлене — 500 гр.ажгон — за смакоммелений чорний перець — за смаком.Перепілок обскубти і випатрати, промити, покласти в посуд і залити на 15 хвилин підсоленою водою. Зняти з птахів шкіру, вмочити в гаряче пряжене масло і посипати ажгоном, меленим чорним перцем, обваляти в борошні і на низать на шампури. Готувати над вугіллям з ялівцю або в духовці на дротяною сіткою, час від часу посипаючи тушки борошном, особливо коли з них почне виділятися сік. Замість перепілок можна брати і іншу дичину, наприклад,...
Переглядів: 615
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат (( МОРСЬКА РАДІСТЬ )): Відварені креветки 200 гр,крабові палички 200 гр,яйця 4 шт,горошок зеленийконсерв. 1 банку ( 400 гр ),майонез 2 — 3 стіл. ложки ,сіль за смаком.Яйця відварити, нарізати, додати нарізані креветки, крабові палички, горошок, посолити і заправити майонезом, прикрасити зеленню .РАДА — замість креветок можна взяти кальмара 2 — 3 шт., почистити, відварити і нарізати соломкою . ТЕЖ ДУЖЕ СМАЧНО .
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1031-1040 1041-1050 1051-1060 1061-1070 1071-1080 ... 4691-4700 4701-4708