Закуска в лаваші «Святкова»: 1 вірменський лаваш (тонкий) або 6 невеликих тонких лавашів,400 г будь-якого м'ясного фаршу,1 яйце,2 великі цибулини ,1 червоний болгарський перець,1 морква,2 ст. л. томатної пасти,200 г твердого сиру ,сіль, мелений перець,спеції для фаршу ,майонез для змащування ,рослинна олія, зелень.Вірменський лаваш дозволяти на 6 однакових частин. Цибулину дуже дрібно нарізати (можна пропустити через м'ясорубку або натерти на тертці). Зелень нарубати, дрібно нарізати очищений від насіння червоний перець. У фарш додати яйце, подрібнену цибулю, зелень, нарізаний болгарський перець, спеції, сіль, мелений перець. Ретельно вимісити і розділити...