Головна » Статті » Рецепти

Закуска в лаваші «Святкова»
Закуска в лаваші «Святкова»:

1 вірменський лаваш (тонкий) або 6 невеликих тонких лавашів,
400 г будь-якого м'ясного фаршу,
1 яйце,
2 великі цибулини ,
1 червоний болгарський перець,
1 морква,
2 ст. л. томатної пасти,
200 г твердого сиру ,
сіль, мелений перець,
спеції для фаршу ,
майонез для змащування ,
рослинна олія, зелень.

Вірменський лаваш дозволяти на 6 однакових частин. Цибулину дуже дрібно нарізати (можна пропустити через м'ясорубку або натерти на тертці). Зелень нарубати, дрібно нарізати очищений від насіння червоний перець. У фарш додати яйце, подрібнену цибулю, зелень, нарізаний болгарський перець, спеції, сіль, мелений перець. Ретельно вимісити і розділити на 6 частин. Нарізати кубиками другу цибулину, натерти на середній терці моркву, все обсмажити на рослинному маслі, а потім загасити 3-4 хв. в томатній пасті, розведеним кип'яченою водою. Натерти на крупній тертці сир. Форму для запікання злегка змастити рослинним маслом. Кожен шматочок лаваша змастити майонезом, рівномірно розподілити фарш, згорнути рулетом і викласти у форму. Запікати в попередньо розігрітій до 180° духовці близько 40 хвилин (до готовності фаршу). Потім на рулети викласти томатну зажарку, а зверху посипати тертим сиром. Помістити на кілька хвилин у гарячу духовку, щоб сир розплавився. Закуску можна прикрасити зеленню і подавати на стіл гарячою чи холодною.

Просмотров: 382
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, натерти

Рекомендовані рецепти:

Вершково-медові цукерки
М'яке гарбузове печиво
Хлібні булочки з розмарином
Глазурований сирок "Картопля"
Рецепт "Хрусткого" салату
Гречані млинці з пшеничною мукою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: