Солянка рибна: 500 гр. риби,4 — 5 солоних огірка,1 — 2 цибулини,2 — 3 свіжих помідора або 2 стіл. ложки томатної пасти,1 стіл. л. каперсів і маслин,2 стіл. ложки олії .Потрібна свіжа риба не дрібна і не кістлява ( осетрина, севрюга, білуга, стерлядь ) . Зняте філе нарізати шматочками з кісток,голови зварити бульйон . Цибулю тонко порізати і злегка підсмажити в суповій каструлі з маслом, додати томат і тушкувати 5 — 6 хвилин, після чого покласти шматочки риби, нарізаніскибочками огірки, помідори, каперси, лавровий лист, трохи перцю і залити підготовленим гарячим бульйоном, посолити і... |