Головна » Статті » Рецепти

Полуниця в сиропі
Полуниця в сиропі:

свіжа полуниця
6 столових ложок цукру
200 г води
50 г сухого білого вина
15-20 г розмарину
1 лайм.

З зрізати цедру лайма і зі всіх складових зварити сироп (він виходить не дуже густою). Сироп процідити через дрібне ситечко, додати 4 великих полуниці і все змолоти блендером, ще раз процідити масу (щоб не було грудок) і закип'ятити, додати сік лайма. У форми для десерту нарізати крупно свіжу полуницю і до половини залити сиропом, поставити в холодильник на 40-50 хвилин (до повного охолодження). Можна подавати з кулькою ванільного морозива.

Просмотров: 655
Категория: Рецепти |
| Теги: процідити, полуниця

Рекомендовані рецепти:

Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Сирна "самса" з грибами
Полуничний пиріг
Курка з квасолею
Курчата з грибами
Свинячі реберця в пиві
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: