Головна » Статті » Рецепти

Суп-пюре з сьомги
Суп-пюре з сьомги:

300гр. філе слабосоленої сьомги,
200 гр. моркви,
200 гр. картоплі,
1луковица,
200 гр. вершків,
петрушка, сіль.

Моркву, картоплю і лукпочистить, нарізати кубиками. Залити водою, щоб покрила овочі, иварить на середньому вогні до готовності. Додати шматочки сьомги, зелень,сіль і проварити 1 — 2 хвилини . Подрібнити блендером, додати
вершки,перемішати до однорідної пюре подібної маси і проварити ще несколькоминут .

Просмотров: 603
Категория: Рецепти |
| Теги: проварити, сьомги

Рекомендовані рецепти:

Пряне м'ясо
Печиво з фундука
Плов з креветками
Суп з авокадо і бринзою
Кавово-ванільні кіски
Салат "Баунті"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: