Головна » Статті » Рецепти


Фруктовий лід: Для фіолетового шару:Чорниця (можна заморожену) — 3/4 склянки (70г);чорничний Йогурт 1,5% жирності або знежирений — 50г;Лід — 1/4 склянки.Для білого шару:Йогурт несолодкий 2% жирності або знежирений — 150г;Цукор — 1 чайна ложка (10г);Ванілін — 1/4 чайної ложки;Лід — 1/4 склянки.Для рожевого шару:Полуниця (можна заморожену) — 3/4 склянки (70г);Полуничний йогурт 1,5% жирності або знежирений — 50г;Лід — 1/4 склянки.Додатково:маленькі Пластикові стаканчики на 50мл — 7шт; Палички для морозива — 7шт.Змішуємо в блендері кожен колір окремо і відкладаємо в сторону. Потім заливаємо перший колір (фіолетовий)...
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

Вареники з м'ясом: Домашній фарш – 500 г (свинячий або яловичий)Цибуля – 1 середня головкаЧорний мелений перецьСільПшеничне борошно – 500 гЯйце – 1 шт.Дуже холодна вода – 1 склянкуРозтоплене вершкове масло – 2 ст. ложки.
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Готуємо гарячий шоколад: 1 літр молока200 г шоколаду (гіркого або молочного)2-3 ст. л. крохмалю (картопляного) .Крохмаль розвести в 1 склянці молока. Інше молоко вилити в каструлю, поставити на середній вогонь, додати шоколад. Нагрівати до тих пір, поки шоколад не розчиниться. Потім додати молоко з крохмалем, добре перемішати, нагрівати до тих пір, поки маса не почне густіти. Прибрати з вогню.
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Парфе з вишнею на сніданок: 1 столова ложка цукру2 столових ложки води150 г замороженої видни150 мл звичайного йогурту1/2 чайної ложки кориці2 вівсяних печива або батончик мюслі.Воду з вишнями і цукром доведіть до кипіння на маленькому вогні. Ще трохи зменшіть вогонь і залиште гаситися без кришки протягом 2-3 хвилин до загущення сиропу. Корицю змішайте з йогуртом. Розлийте шарами вишню і йогурт. Зверху присипте крихтами від печива.
Переглядів: 573
Рецепти | | Коментарі (0)

Печиво пісочне: 0.5 склянки сах. піску,2 яйця,2 склянки борошна,150 гр. слив. масла,1 ч. л. розпушувача,щіпка солі.Яйця збити з цукром+ розм'якшене злив. олія+сіль+борошно (просіяти з розпушувачем). Замісити тісто(тільки довго його не вимішувати). Прибрати в холодильник на 20 хвилин. Потім розкачати, вирізати фігурки, спекти в розігрітий. духовці. Коли печиво охолоне, посипати сах. пудрою.
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

Пиріг зі шпинатом: 750 грам шпинату (можна заморожений);часник;оливкова олія;250 г рікотти (можна замінити нежирним сиром, але не солодким);70 грам тертого сирусіль і перець;2 упаковки готового листкового тіста (круглої форми і вже розкатаного).Розігріти в сковороді оливкову олію, тушкувати розморожений шпинат разом з двома зубчиками часнику до готовності (поки не піде вода, приблизно 15 хвилин), потім вийняти часник і відкласти в сторону. У мисці змішати яйце з рікоттою, пармезаном і пекоріно, додати сіль і перець, ще раз добре перемішати. Додати в миску шпинат і перемішати. У круглу форму для запікання викласти розкатане тісто (1 упаковка),...
Переглядів: 602
Рецепти | | Коментарі (0)

Полуничний серцевий пиріг: Готове пісочне тісто3-4 чашки полуниці або будь-яка інша ягода1/2 склянки цукрового піску;1/2 склянки води;3 столові ложки кукурудзяного крохмалю;1 яєчний жовток.Розкачати тісто в два пласта, один з яких укласти у форму для випічки, паперову або з фольги. З другого пласта вирізати дуже багато сердечок. Для начинки.Розрізану полуницю перемішати з цукром, крохмаль заварити водою і довести до кипіння з полуницею, нехай трохи загусне. Остудити і викласти у форму. Починаючи від краю внапуск укласти щільно сердечка. В середині залишити дірочку. Змастити жовтком і присипати цукром і випікати при 200 градусах 20 хвилин. Скоринка...
Переглядів: 546
Рецепти | | Коментарі (0)

Великоднє печиво:
Переглядів: 648
Рецепти | | Коментарі (0)

Апельсинове печиво з сиром: Сир — 200 р.Цедра 1 великого апельсина і 1 лимона.Цукор — 180 р.Борошно — 1-1,5 склянки.Яйце — 1 шт.Розпушувач — 1 ч. л.Масло вершкове — 100 р.Кориця — 1 ч. л.Ванілін — 1 пакетик.Для глазурі:Цукрова пудра — 0,5 склянки.Апельсиновий сироп — 4 ст. л.Вода — 2 ст. л.Етап 1. Збити масло з цукром до побіління, додати яйце, потім цедру, потім сир зі спеціями і в кінці борошно з розпушувачем. Етап 2. Рясно посипати стіл борошном і вимісити колобок ( загальна кількість борошна 2,5...
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

Готуємо зефір будинку: Сироп (малиновий, полуничний)Будь по вашому смаку. — 200 грЦукор — 200 грБілки яєчні — 200 грВершки — 200 грЖелатин — 80 грПудра цукрова.Сироп вилити в каструльку, додати цукор і варити, поки суміш не загусне на слабкому вогні. При цьому весь час помішуйте, інакше підгорить. Дістати білки з холодильника і збити. Желатин розвести згідно інструкції на упаковці. Коли суміш сиропу і цукру буде густий, знімаємо з вогню і додаємо збиті вершки і желатин. Перемішуємо. Форму, в якій буде зефір рясно посипати цукровою пудрою.Розподілити масу і теж зверху посипати пудрою. Помістити в...
Переглядів: 583
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1061-1070 1071-1080 1081-1090 1091-1100 1101-1110 ... 4691-4700 4701-4708