Головна » Статті » Рецепти

Вареники з м'ясом
Вареники з м'ясом:

Домашній фарш – 500 г (свинячий або яловичий)
Цибуля – 1 середня головка
Чорний мелений перець
Сіль
Пшеничне борошно – 500 г
Яйце – 1 шт.
Дуже холодна вода – 1 склянку
Розтоплене вершкове масло – 2 ст. ложки.

Просмотров: 599
Категория: Рецепти |
| Теги: вареники

Рекомендовані рецепти:

Сирна запіканка
Помідори, фаршировані курятиною
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Печиво "Анзак"
Булочки "Варенки"
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: