Готуємо зефір будинку: Сироп (малиновий, полуничний) Будь по вашому смаку. — 200 гр Цукор — 200 гр Білки яєчні — 200 гр Вершки — 200 гр Желатин — 80 гр Пудра цукрова. Сироп вилити в каструльку, додати цукор і варити, поки суміш не загусне на слабкому вогні. При цьому весь час помішуйте, інакше підгорить. Дістати білки з холодильника і збити. Желатин розвести згідно інструкції на упаковці. Коли суміш сиропу і цукру буде густий, знімаємо з вогню і додаємо збиті вершки і желатин. Перемішуємо. Форму, в якій буде зефір рясно посипати цукровою пудрою.Розподілити масу і теж зверху посипати пудрою. Помістити в холодильник на 2-3 години. Потім виріжте фігурки потрібної форми і насолоджуйтеся! Смачний домашній зефір готовий.
|