Головна » Статті » Рецепти

Готуємо гарячий шоколад
Готуємо гарячий шоколад:

1 літр молока
200 г шоколаду (гіркого або молочного)
2-3 ст. л. крохмалю (картопляного) .

Крохмаль розвести в 1 склянці молока. Інше молоко вилити в каструлю, поставити на середній вогонь, додати шоколад. Нагрівати до тих пір, поки шоколад не розчиниться. Потім додати молоко з крохмалем, добре перемішати, нагрівати до тих пір, поки маса не почне густіти. Прибрати з вогню.

Просмотров: 372
Категория: Рецепти |
| Теги: молоко, шоколад

Рекомендовані рецепти:

Салат сирно-апельсиновий
Заливний пиріг з грибами
Салат "Букет тюльпанів"
Грибний "біфштекс"
Бісквітний торт на день народження
Торт з мигдальною начинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: