Головна » Статті » Рецепти

Апельсинове печиво з сиром
Апельсинове печиво з сиром:

Сир — 200 р.
Цедра 1 великого апельсина і 1 лимона.
Цукор — 180 р.
Борошно — 1-1,5 склянки.
Яйце — 1 шт.
Розпушувач — 1 ч. л.
Масло вершкове — 100 р.
Кориця — 1 ч. л.
Ванілін — 1 пакетик.
Для глазурі:
Цукрова пудра — 0,5 склянки.
Апельсиновий сироп — 4 ст. л.
Вода — 2 ст. л.

Етап 1. Збити масло з цукром до побіління, додати яйце, потім цедру, потім сир зі спеціями і в кінці борошно з розпушувачем. Етап 2. Рясно посипати стіл борошном і вимісити колобок ( загальна кількість борошна 2,5 склянки). Акуратно розкачати пласт тіста товщиною 0,5 див, вирізати квадрати, ромби і випікати на промасленому деку або на папері для випікання протягом 10-12 хвилин при температурі близько 200 градусів. Етап 3. Покрити печиво глазур'ю.

Просмотров: 390
Категория: Рецепти |

Рекомендовані рецепти:

Шоколадні пряники з начинкою
Полуниця у вершках
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Паштет по-східному
Французькі булочки
Львівський сирник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: