Апельсинове печиво з сиром: Сир — 200 р. Цедра 1 великого апельсина і 1 лимона. Цукор — 180 р. Борошно — 1-1,5 склянки. Яйце — 1 шт. Розпушувач — 1 ч. л. Масло вершкове — 100 р. Кориця — 1 ч. л. Ванілін — 1 пакетик. Для глазурі: Цукрова пудра — 0,5 склянки. Апельсиновий сироп — 4 ст. л. Вода — 2 ст. л. Етап 1. Збити масло з цукром до побіління, додати яйце, потім цедру, потім сир зі спеціями і в кінці борошно з розпушувачем. Етап 2. Рясно посипати стіл борошном і вимісити колобок ( загальна кількість борошна 2,5 склянки). Акуратно розкачати пласт тіста товщиною 0,5 див, вирізати квадрати, ромби і випікати на промасленому деку або на папері для випікання протягом 10-12 хвилин при температурі близько 200 градусів. Етап 3. Покрити печиво глазур'ю.
|