Головна » Статті » Рецепти

Фруктовий лід
Фруктовий лід:

Для фіолетового шару:
Чорниця (можна заморожену) — 3/4 склянки (70г);
чорничний Йогурт 1,5% жирності або знежирений — 50г;
Лід — 1/4 склянки.
Для білого шару:
Йогурт несолодкий 2% жирності або знежирений — 150г;
Цукор — 1 чайна ложка (10г);
Ванілін — 1/4 чайної ложки;
Лід — 1/4 склянки.
Для рожевого шару:
Полуниця (можна заморожену) — 3/4 склянки (70г);
Полуничний йогурт 1,5% жирності або знежирений — 50г;
Лід — 1/4 склянки.
Додатково:
маленькі Пластикові стаканчики на 50мл — 7шт; Палички для морозива — 7шт.

Змішуємо в блендері кожен колір окремо і відкладаємо в сторону. Потім заливаємо перший колір (фіолетовий) у форму. Заповнюємо приблизно 1/3 склянки. Можна використовувати звичайні пластикові одноразові стаканчики. Ставимо в морозилку. Через 20-30 хвилин дістаємо і вставляємо палички. Ставимо назад у морозилку ще на 30 хвилин. Після цього часу, дістаємо наші стаканчики і заливаємо наступний шар — білий. Залишаємо приблизно 1/3 частину склянки вільною. Відправляємо в морозилку ще на одну годину. Потім, наливаємо останній шар — рожевий. Ставимо в холодильник на 2 години або до повного замерзання. Фруктовий лід готовий!

Просмотров: 612
Категория: Рецепти |
| Теги: лід

Рекомендовані рецепти:

Десерт-морозиво
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Чанахи: рагу по-грузинськи
Листкова коса з капустою
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Кокосове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: