Яскраві кульки з бринзою і помідорками черрі: Бринза – 200 гпомідори черрі ок. 150 гчасник (через прес)за смакомпару зубків мелений перець за смакомсир м'який 2 ст. л. або масло вершкове 1 ст. л.свіжий пучок петрушки/кропупідсмажений кунжут.Бринзу подрібнити, розім'яти виделкою, додати сир (або вершкове масло), часник, чорний перець, перемішати до однорідної маси. Вийшла сирною масою обліпити помідори, надати їм форму кулі і обкачати в дрібно порізаної петрушці, кропі, або в кунжуті. Поставити в холодильник на півгодини і, можна подавати до столу. Для обкатування «кульок» також можна використовувати – січені горіхи, фісташки, паприку, кунжут, варений...