Плов з яловичиною: 500 гр. м'яса, порізаного на шматочки зі стороною 2-3 смРис – 400 г (в сухому вигляді)Цибуля ріпчаста 200 гМорква – 400 гЗіра – столова ложкаБарбарис сушений – столова ложка з гіркоюМасло рослинне – приблизно 80-100 рСіль,чорний мелений перець.Почнемо готувати зажарку – казан. Цибулю ріжемо півкільцями, моркву треба нарізати тонкими брусками. Краще всього використовувати тертці для моркви по-корейськи. Ставимо на самий сильний вогонь казан. Його потрібно прожарити як слід. Наливаємо олію, яка має повністю покрити дно. В розпечене масло дуже обережно, щоб не обпектися, додаємо цибулю. Постійно помішуючи, смажимо...