Головна » Статті » Рецепти

Лінь смажений
Лінь смажений:

Лин 500 грам
Борошно 0,5 склянки
Цукор 0,5 чайних ложки
Сіль 1 чайна ложка
Перець чорний мелений 2-3 пучок
Лимон 1 штука
Рослинна олія 100 мл.

У лина дуже дрібна луска, але чистити її не треба! Зробіть для риби контрастне купання — спочатку опустіть його на кілька хвилин у гарячу воду, а потім в холодну. Потім рибу випатрайте і обробити на шматочки. Рибу посипати сумішшю солі, цукру і перцю і залишити на 5-10 хвилин. Ставимо сковороду на плиту на середній вогонь, наливаємо олію. Потім шматочки лина в борошні. Смажимо на невеликій кількості олії з усіх боків до утворення скоринки.

Просмотров: 669
Категория: Рецепти |
| Теги: лина, лінь

Рекомендовані рецепти:

Пате з індички з черносмородиновим желе
Рулетики з крабових паличок
Віденський вишневий пиріг
Млинці з бананом
Мафіни з йогуртом
Печиво з фісташками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: