Головна » Статті » Рецепти

Самса
Самса:

Листкове тісто 1 пачка
Баранина 650 р
Цибуля ріпчаста 2 шт
Яйце 1 шт
Кунжут 1 ч. л.
Кмин 1,5 ч. л.
1 шт Масло
Сіль,
чорний мелений перець.

Дрібно наріжте баранину, цибулю і перемішайте. Посоліть і поперчіть. Перемішайте і поставте в холодильник. Листи листкового тіста наріжте на невеликі коржі. Розкачайте всі шматочки тіста в коржі. Покладіть на них начинку. Поверніть трикутники. Викладіть на деко і змастіть злегка збитим яйцем. Нагрійте на сковороді на середньому вогні кмин (1 хвилину). Посипте кмином і кунжутом зверху самсу. Поставте в духовку на 20 хвилин, потім зменшіть температуру до 180 градусів і готуйте 15-20 хвилин.

Просмотров: 411
Категория: Рецепти |
| Теги: тіста, поставте

Рекомендовані рецепти:

Ватрушка "Ласун"
Бісквітний торт на день народження
Вівсяне печиво з горіхами і сухофруктами
Баклажани по-італійськи
Салат з грейпфрутом
Львівський сирник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: