Самса: Листкове тісто 1 пачка Баранина 650 р Цибуля ріпчаста 2 шт Яйце 1 шт Кунжут 1 ч. л. Кмин 1,5 ч. л. 1 шт Масло Сіль, чорний мелений перець. Дрібно наріжте баранину, цибулю і перемішайте. Посоліть і поперчіть. Перемішайте і поставте в холодильник. Листи листкового тіста наріжте на невеликі коржі. Розкачайте всі шматочки тіста в коржі. Покладіть на них начинку. Поверніть трикутники. Викладіть на деко і змастіть злегка збитим яйцем. Нагрійте на сковороді на середньому вогні кмин (1 хвилину). Посипте кмином і кунжутом зверху самсу. Поставте в духовку на 20 хвилин, потім зменшіть температуру до 180 градусів і готуйте 15-20 хвилин.
|