Головна » Статті » Рецепти


Пиріг зі згущеним молоком до чаю: 1,5 банки вареного згущеного молока200гр. сливоч. масла3 яйця1 стакан сметани1 стакан цукру0,5 ч. л. соди+оцет1,5 склянки борошна.Яйця розтерти з цукром, додати сметану, 0,5 банки згущеного молока, гашену соду і в кінці ввести в кілька прийомів борошно. Все добре перемішати. Випекти два коржі при 180 градусах для крему: масло збити зі згущеним молоком. Перемазати коржі кремом. Додати горішки для прикраси.
Переглядів: 590
Рецепти | | Коментарі (0)

Швидке пісочне тісто для пирогів: 150 г борошнащіпка солі75 г масла вершкового1 яєчний жовток3 столові ложки води.У мисці змішайте борошно і дрібку солі. Потім додайте холодну нарізане маленькими шматочками масло і вимісіть руками, щоб суміш стала схожа на крихту. Додайте жовток і 2 столові ложки крижаної води. Перемішайте і за необхідності додайте ще воду (тісто має стати однорідним). Зліпити з тіста кулю, загорніть в плівку. Відправте в холодильник на 30 хвилин. Випікайте тісто при 180 градусах, використовуючи його для приготування ягідних пирогів і кошичків.
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирні «яйця» з полуницею: сир – 700 грам;яйце – 1 штука;вершкове масло – 25 грам;борошно — 1/3 склянки;полуниця;цукор — за смаком;сіль — щіпка;ванільний цукор – 1 пакетик;кокосова стружка,мелені горіхи для прикраси — близько 100 грам.Полуницю моєму і даємо їй обсохнути. Тим часом займаємося приготуванням тіста для сирних яєць. Для цього змішуємо яйце, цукор, сир і борошно, потім додаємо вершкове масло і ще раз все ретельно перемішуємо. Формуємо з отриманої маси овали у формі яйця, вкладаючи в середину кожного по полуниці. Полуницю необхідно ретельно заліплювати. Потім варимо наші сирні яйця з...
Переглядів: 670
Рецепти | | Коментарі (0)

Брізоль — дуже смачна закуска: фарш яловичий — 800 р,майонез — 200 г,великі помідори — 2 шт.,часник — 3-4 зубчики,яйця — 10 штук,масло рослинне для смаження,зелень,сіль, перець.Фарш пропускаємо через м'ясорубку 2-3 рази, додаємо сіль, перець і одне яйце. Добре вимішуємо. Фарш розділити на 10-13 кульок. Яйця збити віночком (відразу 10 не збивайте, почніть з 7, потім, якщо що, додасте). Беремо два листа целофану, на один з них кладемо одну порцію м'ясного фаршу, іншим листом накриваємо зверху. Розгладжуємо ножем фарш в тонкий коржик. Це дуже зручний спосіб. Качалкою такого результату не домогтися. А...
Переглядів: 577
Рецепти | | Коментарі (0)

Фруктовий лід: персики 500 грамсік половини апельсинавишневий сік 200 млПерсики очистити і пюрировать, додати апельсиновий сік. Наповнити формочки для морозива фруктовим пюре і зверху акуратно влити вишневий сік. Не треба нічого перемішувати, вийде гарна мармурова поверхня. Поставити в морозилку на кілька годин, дістати і насолоджуватися.
Переглядів: 691
Рецепти | | Коментарі (0)

Фаршировані кабачки: кабачки або цукіні – 1 кгм'ясний фарш – 400 грамрис – 0,5 склянкисметана – 1 стакантвердий сир – 150 грамцибуля ріпчаста – 100 грамчасник – 2-3 зубчикизелень – кріп або петрушкасіль, перець – за смаком.Можна додати сир.вимийте Кабачки і нарежте кружечками завтовшки 2 див. Середину виріжте ножем, товщина стінки приблизно 1 см. Якщо кабачки дрібні, то можна розрізати їх вздовж, у формі човників. Рис відварити до готовності. Ріпчасту цибулю почистити, дрібно порізати і обсмажити. Додати у фарш, рис, цибулю, подрібнений часник, сіль, перець, зелень. Цибулю можна додавати і...
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

Рисова запіканка «Повітряна»: 500 гр м'ясо нежирне, філерис – 250 гчасник – 1 зубчикцибуля ріпчаста – 1 шт.сир тертий 100 грмасло рослинне – 1 ч. л.перець чорний мелений за смакомсіль за смаком.М'ясо нарізати на шматочки, тушкуйте до підлозі готовності. Рис відваріть до підлозі готовності. Цибулю і часник порубаєте, додати сир , 1/2 склянки води, сіль, перець, а зверху викласти філе. Ставимо в теплу духовку,запікаємо при температурі 200 градусів на 25-30 хв, до рум'яної скоринки. Прикрасити зеленню.
Переглядів: 576
Рецепти | | Коментарі (0)

Макарони по-флотськи: Макарони —400гр.Фарш — 400 гЦибуля ріпчаста — 1-2 шт.Томатн.сік - 350гр.Готуємо звичайні макарони по-флотськи: макарони відварити , бажано ,щоб вони трішки не доварились. Підсмажити нарізану цибулину або дві , покласти фарш, трохи кипяточка , згасити , додати томатний сік або пасту, смажити, поки не википить рідина, потім посолити і поперчити за смаком .Усі наш соус готовий, якщо він сухуватий - долийте води, але небагато. Макарони додати хвилин за 20 до їжі, щоб вони не стали м'якими ( не розлізлися) і стільки, щоб з'їли все це за один раз ( тому якщо підливи забагато, можна...
Переглядів: 589
Рецепти | | Коментарі (0)

Класичний бісквіт: 1 склянка цукру,1 склянку борошна,4 яйцяванілін на кінчику ножа.Відокремлюємо білки від жовтків. Починаємо збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додаємо всипаємо цукор і ваніль. Коли білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки, продовжуючи збивати. Прибираємо міксер і починаємо просіяти в миску з білками борошно, обережно вимішуючи ложкою у напрямку знизу вгору. Готове тісто виливаємо у змащену маслом форму і відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин. Головне правило при випічці бісквіта — не відкривати дверцята духовки — інакше опаде. Коли підійде...
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Солодкий коктейль без цукру: 1 нарізаний скибочками банан3 ст. л. паростків пшениці5 заморожених ягід полуниці1 склянку звичайного йогурту склянки замороженої чорниці ч. л. ванільного лікеру1 ст. л. знежиреного молока.Все змішати в блендері і насолоджуватися!
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1101-1110 1111-1120 1121-1130 1131-1140 1141-1150 ... 4691-4700 4701-4708