Головна » Статті » Рецепти

Класичний бісквіт
Класичний бісквіт:

1 склянка цукру,
1 склянку борошна,
4 яйця
ванілін на кінчику ножа.

Відокремлюємо білки від жовтків. Починаємо збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додаємо всипаємо цукор і ваніль. Коли білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки, продовжуючи збивати. Прибираємо міксер і починаємо просіяти в миску з білками борошно, обережно вимішуючи ложкою у напрямку знизу вгору. Готове тісто виливаємо у змащену маслом форму і відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин. Головне правило при випічці бісквіта — не відкривати дверцята духовки — інакше опаде. Коли підійде час, виймаємо форму і перевертаємо бісквіт на тарілку (ґрати, рушник) і даємо охолонути. При дотриманні всіх правил бісквіт виходить високим і дуже повітряним. Він може стати чудовою основою для тортів. Даний екземпляр був знищений з чаєм без якої б то ні було просочення.

Просмотров: 396
Категория: Рецепти |
| Теги: білки, бісквіт

Рекомендовані рецепти:

Рулет з абрикосовим джемом
Коктейльне печиво
Рулет з яблуками
Салат "Червоний"
Печиво горіхове
Домашній хліб з курагою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: