Головна » Статті » Рецепти

Сирні «яйця» з полуницею
Сирні «яйця» з полуницею:

сир – 700 грам;
яйце – 1 штука;
вершкове масло – 25 грам;
борошно — 1/3 склянки;
полуниця;
цукор — за смаком;
сіль — щіпка;
ванільний цукор – 1 пакетик;
кокосова стружка,
мелені горіхи для прикраси — близько 100 грам.

Полуницю моєму і даємо їй обсохнути. Тим часом займаємося приготуванням тіста для сирних яєць. Для цього змішуємо яйце, цукор, сир і борошно, потім додаємо вершкове масло і ще раз все ретельно перемішуємо. Формуємо з отриманої маси овали у формі яйця, вкладаючи в середину кожного по полуниці. Полуницю необхідно ретельно заліплювати. Потім варимо наші сирні яйця з полуницею. Як тільки наші «яйця» спливуть, виймаємо їх шумівкою, даємо воді стекти і обвалюємо в горіхах і кокосової стружці. Подавати можна зі сметаною, збитими вершками, згущеним молоком або просто припудрюють цукровою пудрою.

Просмотров: 682
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1

Рекомендовані рецепти:

Сирні кексики
Рисові кульки з оливкою (рецепт)
Сирні рогалики з абрикосовим джемом
Морквяний торт
Геркулесові смужки з сухофруктами
Салат "Букет нареченої"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: