Сирні «яйця» з полуницею: сир – 700 грам; яйце – 1 штука; вершкове масло – 25 грам; борошно — 1/3 склянки; полуниця; цукор — за смаком; сіль — щіпка; ванільний цукор – 1 пакетик; кокосова стружка, мелені горіхи для прикраси — близько 100 грам. Полуницю моєму і даємо їй обсохнути. Тим часом займаємося приготуванням тіста для сирних яєць. Для цього змішуємо яйце, цукор, сир і борошно, потім додаємо вершкове масло і ще раз все ретельно перемішуємо. Формуємо з отриманої маси овали у формі яйця, вкладаючи в середину кожного по полуниці. Полуницю необхідно ретельно заліплювати. Потім варимо наші сирні яйця з полуницею. Як тільки наші «яйця» спливуть, виймаємо їх шумівкою, даємо воді стекти і обвалюємо в горіхах і кокосової стружці. Подавати можна зі сметаною, збитими вершками, згущеним молоком або просто припудрюють цукровою пудрою.
|