Вечеря «Асорті»: 2 середніх баклажана,6-7 середніх сирих картоплин,8 невеликих шматочків курятини2 шт. болгарського червоного перцю, ріпчаста цибуля-2 шт. середніх,кропу на посипання (обов'язково, він підкреслює смак),4 зубчики часнику,1 ст. л. лимонного соку.Масло рослинне для смаження.Баклажани нарізати кубиками, присолити і дати постояти хвилин 7, щоб пішла гіркота . Картоплю нарізати соломкою і обсмажити в рослинній олії до готовності(відставити окремо). М'ясо посмажити разом з цибулею. Відкласти в окрему миску. Промиті баклажани обсмажити разом з нарізаним смужками перцем. В кінці смаження додати до баклажанів і перцю роздавлений часник, згасити 5 хв. Зняти з вогню і змішати...