Десерт «Річний»: Свіжі, соковиті персики і абрикоси в сирно-банановому кремі з медом На 2 порції: Абрикоси — 4шт. Персики — 2шт. Сир — 100г Сметана — 2ст.л. Банан(невеликий) — 1шт. Мед — 2ч.л. Ванільний цукор — 0.5 ч. л. Абрикоси і персики намити,обсушити, видалити кісточку, нарізати маленьким кубиком. У мисці з'єднати сир, сметану, натертий на крупній тертці банан, мед і ванільний цукор — все збити міксером або блендером до однорідної маси. У креманки або будь-яку іншу десертну ємність викласти десерт, чергуючи шари: персики — крем — абрикоси — крем — персики — крем — абрикоси. Десерт обов'язково витримати в холодильнику мінімум 1годину. При подачі можна посипати горішками або натертим шоколадом.
|