Батон запечений з сиром і часником: 1 «вчорашній» батон 100 г сиру 100 г розм'якшеного вершкового масла 2-3 зубчики часнику зелень петрушки і кропу. Сир натираємо на тертці, видавлюємо через часникодавку часник, додаємо м'яке масло і дрібно порізану зелень. Все ретельно перемішуємо. В батоні робимо надрізи навскоси не прорізаючи до кінця і гарненько заповнюємо їх сирною начинкою. Загортаємо батон у фольгу і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Потім відкриваємо фольгу і залишаємо ще на 5 хвилин, щоб хліб злегка підрум'яниться. Подаємо порізавши на шматочки по вже надрізаним лініях.
|