Головна » Статті » Рецепти

Картопля на гарнір
Картопля на гарнір:

7 середніх картоплин
50 гр сиру
30гр злив масла
1ст л майонезу
1 ст л рубл кропу
сіль і часник за бажанням.

Добре миємо картоплю і наколюємо виделкою в декількох місцях. Кладемо на решітку в духовку і запікаємо при 180″ до готовності(залежить від величини картоплі)~45 хв. Сир тремо на дрібнуватою тертці,перемішуємо з розм'якшеним маслом,майонезом і кропом. Скачуємо порциональные кульки. Картоплю злегка остуджуємо і робимо хрестоподібні надрізи, вирізаючи при цьому~1 см,не дорізуючи до кінця пару см(дивіться фото) В середину(злегка розсунувши) картоплі вкладаємо сирний кульку і перед подачею на стіл-на 1-1,5 хв в мікрохвиль або духовку.

Просмотров: 632
Категория: Рецепти |
| Теги: духовку, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Курячі зрази з грибами і рисом
Оладки з чорницею
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Рулет з мовою і сиром
Салат "Божа корівка"
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: