Картопля на гарнір: 7 середніх картоплин 50 гр сиру 30гр злив масла 1ст л майонезу 1 ст л рубл кропу сіль і часник за бажанням. Добре миємо картоплю і наколюємо виделкою в декількох місцях. Кладемо на решітку в духовку і запікаємо при 180″ до готовності(залежить від величини картоплі)~45 хв. Сир тремо на дрібнуватою тертці,перемішуємо з розм'якшеним маслом,майонезом і кропом. Скачуємо порциональные кульки. Картоплю злегка остуджуємо і робимо хрестоподібні надрізи, вирізаючи при цьому~1 см,не дорізуючи до кінця пару см(дивіться фото) В середину(злегка розсунувши) картоплі вкладаємо сирний кульку і перед подачею на стіл-на 1-1,5 хв в мікрохвиль або духовку.
|