Головна » Статті » Рецепти


Відмінний рецепт гарячого бутерброда: білий хліб або булочкигриби свіжі або маринованіпомідор, огірокцибулюсир тертий твердийсіль, мелений перецьрослинне масло. Цибулю і гриби дрібно поріжте і обсмажте на сковороді. Посоліть, поперчіть. Якщо використовуєте булочки, то розріжте навпіл і зверху покладіть цибулю з грибами. Зверху покладіть скибочки огірка і помідора і зверху посипте натертий сир. 4. Відправте в мікрохвильову піч або в духовку.
Переглядів: 548
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з яловичиною, помідорками і яйцями: 150 г відвареної яловичини12 помідорів чері8 перепелиних яєцьлистя зеленого салатусоус:5 ст. л. оливкової олії1 ст. л. оцту 6%1 ч. л. гірчиці2 зубчики часникусіль перець.Варену яловичину нарізати соломкою. Листя салату порвати руками.Для соусу:змішати масло, оцет, гірчицю, додати видавлений через чеснокодавку часник, посолити, поперчити. Перемішати листя салату, м'ясо і заправку. Помідори черрі і перепелині яйця розрізати на дві частини. На тарілку викласти листя салату і м'ясо.
Переглядів: 552
Рецепти | | Коментарі (0)

ДЕСЕРТ: На 4 порції: 2 ківі2 банана300 гр сметани5 шт зефіру100 гр винограду70 гр волоських горіхів.1 шар зефір( порізана кубиками) змащуємо його сметанною і посипаємо подрібненими горішками, 2 шар ківі (порізана кубиками) знову промазуємо сметаною і посипаємо горішками,потім знову шар порізаного зефіру і знову змащуємо шар сметанною і посипаємо горішками,потім шар порізаних кубиками бананів ,змащуємо сметанною прикрашаємо зверху виноградом і горіхами і в холодильник на 1-2 години.
Переглядів: 622
Рецепти | | Коментарі (0)

Пиріжки: Тісто:2 кг борошнаДріжджі 2 пакетикаМолоко/вода 3 склянкиЦукор 8-10 ст. л.5 яєць250 гр. вершкового масла (маргарину)Сіль 3 ч. л.Начинка будь-якаОпара:У тепле молоко додати 1 ст. л. цукру, дріжджі і частину борошна, поставити в тепле місце для підйому, коли тісто почне опадати, опара готова. Приготування тіста: В опару влити яйця. збиті з цукром і сіллю, всипати решту борошна, вимішувати, поступово додаючи розтоплене масло, заважати до тих пір, поки тісто не стане гладким і не перестане прилипати до рук. Готове тісто накрити рушником і поставити на 1,5-2 години в тепле місце, за цей час...
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

Грецький салат: 3 помідора2 огірка1-2 болгарських перцю100 г чорних маслин або оливок150-200 г сиру фета1 червона цибулина1 ст. ложка свіжовичавленого лимонного сокуоливкова оліясіль, перецьорегано.Очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями. Овочі крупно наріжте і складіть з салатницю. Зверху викладіть цибулю, маслини і крупно нарізаний сир фета. Заправте салат лимонним соком, орегано і оливковою олією, посоліть і поперчіть.
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Фруктове морозиво: 400 р полуниці (або інших ягід)560 мл води2 ст. л крохмалю250-300 г цукру.Полуницю помити, видалити корінці і збити у блендері з 100 мл води. 400 мл води закип'ятити з цукром, прокип'ятити кілька хвилин, влити пюре з полуниці і дати закипіти. Крохмаль розвести в 60 мл води і тонкою цівкою влити в полуничний сироп, закип'ятити помішуючи. Потім охолодити, накривши плівкою так, щоб торкалася з полуничною масою. Охолоджену розлити по формах і поставити в холодильник на 12 годин. Вихід 12 штук.
Переглядів: 639
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадна Паннакотта: на 6 порцій:700 мл вершків 10% жирності150 г шоколаду 50-70%какао 70 рцукру 1 ч. л.ванільною есенції або 1 ст. л. ванільного цукру30 г желатинубілий шоколад або рубані горіхи для прикраси.Желатин заливаємо 50 мл холодної води і відставляємо в сторону. Вливаємо вершки в кухлик. Додаємо цукор і ванільну есенцію. Доводимо до кипіння і розчинення цукру. Знімаємо з вогню і додаємо натертий на тертці шоколад. Перемішуємо до повного розчинення останнього. Вливаємо вершково-шоколадну суміш в миску з желатином і розмішуємо до повного його розчинення. Розливаємо желе по креманкам і даємо охолонути до кімнатної...
Переглядів: 599
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадно-молочний пудинг: Цукор 1/2 ст.Борошно 3 ст. л.Молоко 2 ст.Вершкове масло 1 ст. л.Екстракт ванілі 1 ч. л.Какао.Змішати цукор і борошно. Влити 4 ст. л. молока, добре вимісити. Довести, що залишився молоко до кипіння, влити тонкою цівкою суміш цукру з борошном, постійно помішуючи. Дати загуснути. Додати розтоплене масло і розділити суміш на 2 частини. 1 частину додати ванілін, в іншу какао. Нагріти обидві суміші до ще більшого загустіння. Дати злегка охолонути. Сполоснути невеликі келихи холодною водою, викласти шарами пудинг, дати охолонути. І прибрати в холодильник, краще на ніч.
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

Як приготувати смачний сніданок: Булочки для сендвічів,яйця,1/4 склянки подрібнених трав (петрушка, зелений лук і естрагон),жирні вершки,сіль і перець за смаком,тертий пармезан.Розігріти духовку до 200 С. Відрізати верхівки у булочок, витягти м'якоть (щоб було достатньо місця для цілого яйця). Розмістити булочки на аркуші для випічки, попередньо выстеленном на деку. Вбити по яйцю в кожну булочку, зверху посипати сумішшю трав, додати трохи вершків. Приправити сіллю і перцем. Посипати пармезаном. Випікати в духовці 20-25 хвилин.
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Грінки з помідорами і сиром: 3 шматочки хліба, найкраще від багета1 яйце2 столові ложки молокаполовина помідора3 столові ложки тертого сирузелень кропусіль, перецьрослинне масло.Яйце змішати з молоком, подрібненим кропом, посолити, поперчити. Всю суміш добре збити віночком або вилкою. Хліб нарізати. Викласти шматочки хліба в яєчну суміш і дати добре їй вбратися, а поки що поставити на плиту сковороду з рослинним маслом і добре прогріти. Обсмажити грінки з двох сторін, якщо залишиться в тарілці трохи яєчної суміші, то обережно долити її поверх грінок. Потім на готові грінки покласти по тонкому кружку помідора, злегка посолити...
Переглядів: 564
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1131-1140 1141-1150 1151-1160 1161-1170 1171-1180 ... 4691-4700 4701-4708