Пиріжки: Тісто:2 кг борошнаДріжджі 2 пакетикаМолоко/вода 3 склянкиЦукор 8-10 ст. л.5 яєць250 гр. вершкового масла (маргарину)Сіль 3 ч. л.Начинка будь-якаОпара:У тепле молоко додати 1 ст. л. цукру, дріжджі і частину борошна, поставити в тепле місце для підйому, коли тісто почне опадати, опара готова. Приготування тіста: В опару влити яйця. збиті з цукром і сіллю, всипати решту борошна, вимішувати, поступово додаючи розтоплене масло, заважати до тих пір, поки тісто не стане гладким і не перестане прилипати до рук. Готове тісто накрити рушником і поставити на 1,5-2 години в тепле місце, за цей час...