Головна » Статті » Рецепти

Шоколадна Паннакотта
Шоколадна Паннакотта:

на 6 порцій:
700 мл вершків 10% жирності
150 г шоколаду 50-70%
какао 70 р
цукру 1 ч. л.
ванільною есенції або 1 ст. л. ванільного цукру
30 г желатину
білий шоколад або рубані горіхи для прикраси.

Желатин заливаємо 50 мл холодної води і відставляємо в сторону. Вливаємо вершки в кухлик. Додаємо цукор і ванільну есенцію. Доводимо до кипіння і розчинення цукру. Знімаємо з вогню і додаємо натертий на тертці шоколад. Перемішуємо до повного розчинення останнього. Вливаємо вершково-шоколадну суміш в миску з желатином і розмішуємо до повного його розчинення. Розливаємо желе по креманкам і даємо охолонути до кімнатної температури. Потім ставимо в холодильник до повного застигання, приблизно на 2-4 години. Перед подачею посипаємо тертим шоколадом або рубаними горіхами.

Просмотров: 600
Категория: Рецепти |
| Теги: повного, розчинення

Рекомендовані рецепти:

Голландська масляна коврижка Boterkoek
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Вафлі вершкові
Заварний торт з ягодами
Цукерки "Вишневий мармелад"
Рулет з лимоном
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: