Головна » Статті » Рецепти

Пиріжки
Пиріжки:

Тісто:
2 кг борошна
Дріжджі 2 пакетика
Молоко/вода 3 склянки
Цукор 8-10 ст. л.
5 яєць
250 гр. вершкового масла (маргарину)
Сіль 3 ч. л.

Начинка будь-яка

Опара:

У тепле молоко додати 1 ст. л. цукру, дріжджі і частину борошна, поставити в тепле місце для підйому, коли тісто почне опадати, опара готова. Приготування тіста: В опару влити яйця. збиті з цукром і сіллю, всипати решту борошна, вимішувати, поступово додаючи розтоплене масло, заважати до тих пір, поки тісто не стане гладким і не перестане прилипати до рук. Готове тісто накрити рушником і поставити на 1,5-2 години в тепле місце, за цей час його потрібно обім'яти 3 рази. Підійшло тісто розділити на частини, дати підійти ще раз, сформовать пиріжки, через 10 хвилин расстойки змастити жовтком і випікати при 200 градусах близько 20 хвилин.

Просмотров: 631
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, тепле

Рекомендовані рецепти:

Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Кекс "селянські"
Ескалопи з свинини
Яблучний-вишневий соложеник
Макові тістечка
Болгарський картопляний салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: