Шоколадно-молочний пудинг: Цукор 1/2 ст. Борошно 3 ст. л. Молоко 2 ст. Вершкове масло 1 ст. л. Екстракт ванілі 1 ч. л. Какао. Змішати цукор і борошно. Влити 4 ст. л. молока, добре вимісити. Довести, що залишився молоко до кипіння, влити тонкою цівкою суміш цукру з борошном, постійно помішуючи. Дати загуснути. Додати розтоплене масло і розділити суміш на 2 частини. 1 частину додати ванілін, в іншу какао. Нагріти обидві суміші до ще більшого загустіння. Дати злегка охолонути. Сполоснути невеликі келихи холодною водою, викласти шарами пудинг, дати охолонути. І прибрати в холодильник, краще на ніч.
|