Головна » Статті » Рецепти

Шоколадно-молочний пудинг
Шоколадно-молочний пудинг:

Цукор 1/2 ст.
Борошно 3 ст. л.
Молоко 2 ст.
Вершкове масло 1 ст. л.
Екстракт ванілі 1 ч. л.
Какао.

Змішати цукор і борошно. Влити 4 ст. л. молока, добре вимісити. Довести, що залишився молоко до кипіння, влити тонкою цівкою суміш цукру з борошном, постійно помішуючи. Дати загуснути. Додати розтоплене масло і розділити суміш на 2 частини. 1 частину додати ванілін, в іншу какао. Нагріти обидві суміші до ще більшого загустіння. Дати злегка охолонути. Сполоснути невеликі келихи холодною водою, викласти шарами пудинг, дати охолонути. І прибрати в холодильник, краще на ніч.

Просмотров: 610
Категория: Рецепти |
| Теги: пудинг, дати

Рекомендовані рецепти:

Ескалопи з свинини
Сирні вафлі
Яблучний-вишневий соложеник
Тефтелі з яблуками
Болгарський картопляний салат
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: