Головна » Статті » Рецепти


Сільська піца: Тісто:молоко — 250млцукор — 2ст.л.сухі дріжджі — 1пакетик (11гр)вершкове масло — 125гр (розтопити)борошно — 350-400грсіль — 1/2ч.л.Начинка:сир — 250грзелень — 100грварене куряче філе — 1шт (200-250гр)сир — 100грсіль, чорний мелений перецьманка — 1ст.л.Приготувати тісто.Для цього в чашці змішати 0,5 склянки теплої води (або молока) 1ст.л. борошна 1ст.л цукру дріжджі. Залишити в теплому місці на 7-10хвилин, щоб опара піднялась шапочкою. У глибоку миску просіяти борошно, влити тепле молоко, розтоплене вершкове масло і опару, додати цукор і сіль. Поставити тісто в тепле місце на 1-1,5...
Переглядів: 586
Рецепти | | Коментарі (0)

Овочевий салат з червоною капустою: Капуста червоноголова 200 гМорква 150 гПерець солодкий червоний (паприка) 1 шт.Петрушка 20 гКунжутна олія 40 млЛимонний сік 20 млСіль ч. л.Перець чорний мелений ч. л.Кунжут 20 р.Капусту наріжте тонкою соломкою і пам'ятайте руками, щоб вона стала м'якше. Очищену моркву натріть на крупній тертці. У перцю видаліть серцевину з насінням і білі прожилки, наріжте соломкою. Листя петрушки подрібніть і додайте в салат. Для заправки змішайте масло, лимонний сік, сіль і перець до однорідності. Полийте нею салат і перемішайте При подачі посипати кунжутним насінням.
Переглядів: 587
Рецепти | | Коментарі (0)

Швидке хачапурі на сковороді: 200 грам будь-якого твердого сиру, натерти на тертці200 грам сметани2 яйця2 ст. л. борошна з великою гіркоюпучок кропу (дрібно нарізати)олія для обсмажування.Все змішуємо міксером. Розігріваємо сковороду і обсмажуємо на олії з двох сторін.
Переглядів: 566
Рецепти | | Коментарі (0)

Коктейль «Вітамінна бомба»: ківі – 5-6шт.яблуко — 1шт.сік 1 лимонасік яблучний (без м'якоті) — 100г.кориця і цукор за смаком і бажанням. Очищені ківі і яблуко порізати шматочками і збийте в блендері до однорідної маси. Влийте лимонний сік і яблучний сік, додайте за бажанням цукор. Добре перемішайте. Вилийте суміш у склянку, додати лід і посипте корицею.  
Переглядів: 585
Рецепти | | Коментарі (0)

Гаряча закуска «Постоли»: Картопля(середній)-4штШинка-40гСир напівтвердий-20-30гЗелень(асорті)-1пуч.Приправа для картоплі(по смаку)Масло рослинне(трохи)Часник(маленький)-1зуб.Картоплю очистити, надати форму лаптя, за допомогою ножа і гострої чайної ложки або нуазетки. Невеликим гострим ножем, зробити малюнок-сіточку. Кожну картоплину змастити рослинним маслом, посипати приправою. Загорнути у фольгу і запекти до готовності в духовці при середній температурі. Готовність перевіряти, проколюючи виделкою. Шинку порізати дрібними кубиками,сир потерти на середній тертці, пару гілочок кропу дрібно порізати, часник потерти на середній тертці. Перемішати. Готову картоплю звільнити від фольги Наповнити начинкою і поставити в духовку або мікроволновку, як тільки сир розплавиться, вийняти. Страву посипати порізаною зеленню, прикрасити, викласти...
Переглядів: 587
Рецепти | | Коментарі (0)

Суп з печерицями: Печериці 200-300 гр.Картоплю 2-3 шт. (середні).Морква 1 шт.Цибуля ріпчаста 1/2 шт.Масло рослинне 1-2 ст. л. (можна не додавати).Зелень,сіль,спеції (лавровий лист, чорний мелений перець) за смаком.Закип'ятіть 750 мл води, додайте нарізану великими кубиками картоплю. Посоліть. Моркву наріжте кружечками, додайте до картоплі. Варіть 15-20 хвилин. Цибулю наріжте тонкими півкільцями, додайте в суп, потім додайте гриби і варіть ще хвилин 7-10. Додайте спеції і зелень. Готовий грибний суп можна заправити рослинним маслом, особливо ароматним буде суп з оливковою олією.
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Баклажани з куркою під сиром: Баклажан — 750 рКуряча грудка — 550 рСир моцарелла — 80 рОлія соняшникова — 15 рЦибуля ріпчаста — 200 р.баклажани Нарізати скибочками. Посолити, присипати італійськими травами, поставити в духовку (180 градусів). Обсмажити цибулю в половині масла. В іншій половині олії обсмажити курячу грудинку, нарізану кубиками приблизно 1,5х1,5 див. Дістати з духовки деко з баклажанами, викласти на них курку, потім цибулю, притрусити тертим сиром і відправити назад в духовку ще на 15 хвилин.
Переглядів: 568
Рецепти | | Коментарі (0)

Листковий салат «Ананас»: картопля 3 середніхкуряче м'ясо 1 грудкаяйця 3 штсир типу «Російський» 100 рмариновані огірки 4-6 штчервоний цибуля 1 середня цибулинасік половини лимонапечериці маринованіпір'я зеленої цибулі для прикрасимайонезсільчорний мелений перець.Зварити картоплю в мундирі до готовності. Остудити, почистити, натерти на крупній тертці.Яйця зварити круто, остудити, почистити, натерти на крупній тертці.Куряче м'ясо відварити, остудити і нарізати дрібними шматочками.Огірки нарізати дрібними кубиками.Сир натерти на крупній тертці.Цибулю дрібно нарізати, 5 хв залити лимонним соком, потім сік злити і при бажанні промити холодною водою.Викладати салат шарами у вигляді овалу на блюдо, кожен...
Переглядів: 572
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопля з шампіньйонами в пароварці: Картоплю 760г;Печериці 300г;Сушений кріп;Сіль;Приправи за смаком;Зелена цибуля для прикраси.Беремо картоплю. Чистимо. Нарізаємо півкільцями. Відправляємо в миску для перемішування. Тепер гарненько миємо печериці. Додаємо докартоплі. Рясно солимо. Додаємо сушений кріп і ваші улюблені приправи. Все ретельно перемішуємо. Викладаємо в пароварку. Готуємо приблизно одну годину, залежно від пароварки. Все, ароматна картопля з шампіньйонами готовий! Викладаємо на блюдо. Посипаємо рубаним зеленим луком.
Переглядів: 606
Рецепти | | Коментарі (0)

Запечений молода картопля з беконом і овочами: картоплюмолодий кабачокжовтий болгарський перецьцибуля порейбеконоливкова оліясіль,мелений чорний перець,орегано, майоран.Картоплю нарізати тонкими слайсами, кабачок кружечками, товщиною в пів сантиметра, порей нашаткувати, болгарський перець теж нашаткувати довгими пір'ям. Форму змастити оливковою олією, першим шаром викласти картоплю, трохи посолити поперчити, викласти ще один шар картоплі, знову посолити і поперчити, потім зверху шар кабачків. Посипати цибулею і перцем, викласти шматочки бекону .Останній шар-картопля. Посолити. поперчити. Можна додати часник і посипати тертим сиром.
Переглядів: 569
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1141-1150 1151-1160 1161-1170 1171-1180 1181-1190 ... 4691-4700 4701-4708