Суп з печерицями: Печериці 200-300 гр. Картоплю 2-3 шт. (середні). Морква 1 шт. Цибуля ріпчаста 1/2 шт. Масло рослинне 1-2 ст. л. (можна не додавати). Зелень, сіль, спеції (лавровий лист, чорний мелений перець) за смаком. Закип'ятіть 750 мл води, додайте нарізану великими кубиками картоплю. Посоліть. Моркву наріжте кружечками, додайте до картоплі. Варіть 15-20 хвилин. Цибулю наріжте тонкими півкільцями, додайте в суп, потім додайте гриби і варіть ще хвилин 7-10. Додайте спеції і зелень. Готовий грибний суп можна заправити рослинним маслом, особливо ароматним буде суп з оливковою олією.
|