Головна » Статті » Рецепти

Картопля з шампіньйонами в пароварці
Картопля з шампіньйонами в пароварці:

Картоплю 760г;
Печериці 300г;
Сушений кріп;
Сіль;
Приправи за смаком;
Зелена цибуля для прикраси.

Беремо картоплю. Чистимо. Нарізаємо півкільцями. Відправляємо в миску для перемішування. Тепер гарненько миємо печериці. Додаємо до
картоплі. Рясно солимо. Додаємо сушений кріп і ваші улюблені приправи. Все ретельно перемішуємо. Викладаємо в пароварку. Готуємо приблизно одну годину, залежно від пароварки. Все, ароматна картопля з шампіньйонами готовий! Викладаємо на блюдо. Посипаємо рубаним зеленим луком.

Просмотров: 617
Категория: Рецепти |
| Теги: картопля, шампіньйонами

Рекомендовані рецепти:

Рисові кульки з оливкою (рецепт)
Трикутники з грибами
Ватрушка "Ласун"
Горіхово-кавовий пиріг
Відкритий пиріг з персиками
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: