Головна » Статті » Рецепти

Галушки з сиру з овочами
Для приготування чотирьох порцій цієї страви вам будуть потрібні наступні продукти: 80 мл води, 40 г пшеничного борошна, 40 грамів натертого голландського сиру, 30 г вершкового масла, одне куряче яйце, три середніх помідора, два болгарських перцю (червоний і жовтий), одна ріпчаста цибулина, один невеликий цукіні, 200 мл овочевого бульйону, одна столова ложка томатної пасти, одна їдальня ложка оцту, рослинне масло, чорний перець і сіль, зелень базиліка.

У воду потрібно додати трохи солі і вершкове масло, закип'ятити її і потім засипати туди борошно і заважати до тих пір, поки не утворюється грудку тіста і після цього зняти з вогню і додати до отриманого тісто тертий сир і сире яйце. З тіста сформувати невеликі галушки і обсмажити їх у фритюрі до готовності.
Болгарський перець необхідно почистити і злегка запекти в духовій печі, потім очистити від шкірки і порізати смужками. Помідори облити окропом, зняти шкірку і нарізати невеликими скибочками. Цукіні порізати на тонкі кружечки, а ріпчасту цибулю подрібнити, а потім трохи обсмажити їх на рослинній олії, після чого додати туди ж перець, помідори, а також томатну пасту і бульйон, поперчити і додати сіль. Тушкувати протягом деякого часу.
Подавати галушки разом з овочами, прикрасити страву подрібненим базиліком.
Просмотров: 675
Категория: Рецепти |
| Теги: перець

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Вишневий мармелад"
Сирні вафлі
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Тістечка до чаю
М'ясна запіканка з яйцем
Печінковий салат з буряком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: